Eerstverantwoordelijk Verzorgende (EVV) voor PG-groepswonen Goorweg Meddo

juli 24, 2024

Eerstverantwoordelijk Verzorgende (EVV) voor PG-groepswonen Goorweg Meddo

Helemaal jouw moment

De twee groepswoningen in Meddo zijn super gastvrij; je hoeft je geen zorgen te maken over vaste bezoektijden. In deze woningen biedt Marga Klompé zorg en welzijn aan mensen met dementie. Hier voelen de bewoners zich veilig en thuis. Elke woning heeft plek voor zes bewoners, en alles draait om hun welzijn. De bewoners worden echt betrokken bij het dagelijkse leven. Ze helpen bijvoorbeeld mee met de was, strijken, boodschappen doen en koken. En dat allemaal op hun eigen tempo, zodat ze volop kunnen genieten van elk moment.

Over je functie

Als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV-er) ben jij, samen met je collega’s, degene die zorgt voor de bewoners die aan jou zijn toegewezen. Je coördineert, ondersteunt en organiseert alles rondom hun welzijn en zorg, en zorgt dat alles lekker doorloopt. Je houdt contact met iedereen: de bewoners, hun familie of mantelzorgers, en andere professionals. Je moedigt de bewoners aan om zoveel mogelijk zelf te doen en zorgt voor een veilige, fijne omgeving. Je verzorgt en begeleidt de bewoners volgens het zorgleefplan en zorgt dat dit aansluit bij hun behoeften. Ook stem je regelmatig af met je collega’s om de beste zorg te bieden.

En nu even concreet

Kom jij ons team versterken? We komen graag met je in contact!
– Je wordt ingeschaald volgens de cao VVT FWG 40 (€ 2.695,33 – € 3.502,58) bruto per maand op basis van 36 uur per week, afhankelijk van ervaring
– Arbeidsduur 28 uur per week;
– Contractduur onbepaalde tijd.

Daarnaast bouw je 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering op van je bruto salaris.
Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Daarom bieden wij fijne extra’s, zoals:
– een fietsplan
– bedrijfsfitness
– collectieve zorgverzekering

We hebben het beste voor met jou als medewerker. Want als jij goed in je vel zit en je fit voelt, kun je met plezier het werk doen.
Lees hier meer informatie over Vitaliteit & Gezondheid

Een onderdeel van een eventuele indiensttreding betekent dat we vragen om een referentie en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Wil je meer weten?

Bel dan even met Wilbert Rothman (regiomanager) via 06-51298966 of mail naar w.rothman@szmk.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-82005970 (telefonisch of via de app) of per mail recruitment@szmk.nl

Over ons

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach.

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé
Bekijk profiel
Sector
Gezondheidszorg en -welzijn
Bedrijfsgrootte
> 500 medewerkers
Telefoonnummer
0626489718 062648**** Toon
Locatie
Groenlo

Gerelateerde vacatures

Andere vergelijkbare vacatures die je wellicht interessant vindt: