Pentair Fairbanks Nijhuis

Winterswijk

Over Pentair Fairbanks Nijhuis

Bedrijfsactiviteiten van Pentair

Overal ter wereld kom je ze tegen: de pompen en pompsystemen van Pentair. Al meer dan 115 jaar zijn wij dé specialist als het gaat om zowel standaard als maatwerkoplossingen voor water- en brandbluspompen. Door in te spelen op trends en ontwikkelingen in de markt en continue te innoveren behoren wij al vele jaren tot de top van de waterwereld. Van ontwerp tot installatie en onderhoud, wij bieden onze klanten een complete oplossing.

Meer weten: onzepompenmakenwijsamen.nl

Bedrijfscultuur bij Pentair

De Winterswijkse vestiging van Pentair is onderdeel van Pentair Inc., een beursgenoteerde, Amerikaanse organisatie met zo’n 10.000 medewerkers wereldwijd. Werken bij ons betekent werken in een internationale en dynamische omgeving. Met ruim 175 medewerkers werken wij dagelijks aan meerdere grote, internationale projecten. Ondanks het feit dat wij deel uitmaken van een groter geheel, blijven wij trouw aan onze Achterhoekse roots. Dat zie je onder meer terug in de korte communicatielijnen en de informele sfeer.

Meer weten: onzepompenmakenwijsamen.nl

Werken bij Pentair

Wij willen graag dat onze medewerkers eigen initiatief laten zien en meedenken over hoe wij onze producten en diensten kunnen verbeteren. Wij bieden technische en uitdagende projecten en begeleiding door deskundige en gedreven collega’s. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, mogelijkheden om door te groeien in een andere functie en je krijgt volop vrijheid om je eigen draai te geven aan je taken. De werksfeer is gemoedelijk en informeel en de communicatielijnen zijn kort, dit zorgt voor een prettig werkklimaat.

Sfeerbeelden van Pentair Fairbanks Nijhuis

Bedrijfsvideo Pentair Fairbanks Nijhuis

Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
101 tot / met 200 medewerkers
Telefoonnummer
0543 547474 0543 54**** Toon
Locatie
Winterswijk