Voor werkgevers

Kom in contact met jouw nieuwe medewerkers!

Wil jij jouw bedrijf in de spotlights zetten en nieuwe medewerkers aantrekken? AchterhoekWerkt is dé plek waar jouw bedrijf gezien wordt door enthousiaste en ambitieuze professionals. Wij bieden een een datagedreven recruitmentoplossing voor werkgevers uit de Achterhoek die nieuwe kandidaten willen aantrekken. Meld je aan via ons contactformulier en ontdek hoe je jouw bedrijfspresentatie en vacatures hier plaatst!

Opgericht
+
Stage- en werkzoekenden bereikt via social media (Facebook, LinkedIn en Instagram)
+
Vacatures online
+
Bedrijven
+
Stage- en werkzoekenden
+
Matches ontstaan

Waarom AchterhoekWerkt.nl?

Wil je jouw bedrijf in de kijker zetten en het juiste talent aantrekken? Het plaatsen van jouw bedrijfspresentatie op AchterhoekWerkt.nl biedt veel voordelen:

✓ Vergroot jouw zichtbaarheid in de Achterhoek en leg directe verbindingen met talenten die op zoek zijn naar kansen binnen de regio.

✓ Presenteer jouw bedrijf op jouw manier! Vertel het verhaal van je bedrijf, benadruk je waarden en cultuur, en trek kandidaten aan die passen bij jouw organisatie.

✓ Versterk jouw employer brand! Laat zien waarom jouw bedrijf dé plek is om stage te lopen of te werken en trek daarmee gemotiveerde en gekwalificeerde kandidaten aan.

✓ Beheer al jouw vacatures in één dashboard en bespaar tijd in het wervingsproces.

✓ Stuur de solliciteren buttons in jouw vacatures op AchterhoekWerkt.nl direct door naar jouw eigen werken-bij website.

Jouw vacatures automatisch op AchterhoekWerkt.nl

Met jouw vacatures op AchterhoekWerkt.nl vergroot je de zichtbaarheid van jouw bedrijf en bereik je gemotiveerde kandidaten die passen bij jouw bedrijfscultuur.

1

Neem contact op en ontvang de link om jouw bedrijfspresentatie aan te maken

Selecteer het pakket dat bij jouw wensen past en ontvang direct een link om jouw bedrijfspresentatie te creëren. Binnen enkele klikken heb je toegang tot AchterhoekWerkt.nl

2

Maak jouw bedrijfspresentatie compleet en voeg jouw vacature-url toe

Voeg boeiende content tot aan jouw bedrijfspresentatie en voeg de link naar jouw vacaturepagina toe, zodat jouw vacatures automatisch ingeladen kunnen worden.

3

Check of jouw vacatures goed worden ingeladen op AchterhoekWerkt.nl

Geen gedoe meer met handmatig plaatsen van vacatures. Controleer snel en gemakkelijk of al jouw vacatures correct zijn ingeladen, zet de puntjes op de i en start met het werven via AchterhoekWerkt.nl.

Talent werven start op AchterhoekWerkt.nl

Al 400 bedrijven presenteren zich vol trots op AchterhoekWerkt.nl. Met ons carrière-platform krijgt jouw bedrijf de unieke kans om zichtbaar te zijn en toptalent aan te trekken! Deel al jouw vacatures, versterk jouw employer brand en word onderdeel van een actief en betrokken publiek in de Achterhoek.

Sluit jij je ook aan bij het carrière-platform van de Achterhoek? Selecteer hieronder jouw gewenste pakket!

Wil je meer zichtbaarheid op AchterhoekWerkt.nl of op onze social media kanalen? Dat kan!

Plaats jouw bedrijf in de spotlights op onze homepage of breng jouw vacature onder de aandacht bij meer dan 2000 stage- en werkzoekenden op onze social media kanalen. Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Meer weten over onze diensten? Bekijk onze bedrijfsvideo!

Succesverhalen en tips & tricks voor werkgevers uit de Achterhoek

Sluit je aan bij het grootste werkgevers netwerk van de Achterhoek!
Onder andere deze topwerkgevers uit de Achterhoek gingen je voor!

Logo 1 Logo 3 Logo 4 Logo 4 Logo 4

Ons enthousiaste team staat voor jou klaar!

Bel of mail gerust om kennis te maken of om vrijblijvend te ontdekken hoe wij jouw organisatie verder kunnen helpen. We zijn erg benieuwd naar jouw organisatie!

Telefoonnummer: 085 484 2842 | Emailadres: info@achterhoekwerkt.nl