Vacatures in Didam

Vacatures in Didam

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Zoek jij een stage, afstudeeropdracht of baan in de Achterhoek? In Didam bevinden zich prachtige Achterhoekse werkgevers die mooie carrièremogelijkheden bieden. Lees hier meer over het werken in Didam en ontdek de vacatures.

Werken in Didam

Didam is een van de grotere dorpen in de Achterhoek. Er zijn een aantal interessante, grote bedrijven gevestigd in dit dorp, zoals Hollarts, Vink Kunststoffen en Alpha Deuren.

De Innovatiehub is een unieke samenwerking tussen bedrijven in de Achterhoek en de ontwikkeling van jonge talenten. Via gave stages en onderzoeksopdrachten bieden de Innovatiehubs jou de kans om je op meerdere vlakken te ontplooien én een bijdrage te leveren aan het succes en de toekomst van de aangesloten bedrijven. Ze bieden stages aan van product engineering, sales en tot marketing en communicatie. Ontdek of er carrièremogelijkheden bij zitten die bij jou passen.

Ben jij benieuwd naar de carrièremogelijkheden in Didam? Klik hieronder op de knop en ontdek alle actuele vacatures in Didam.

Zoek je een nieuwe uitdaging en ben je op zoek naar een stage, afstudeeropdracht of baan in Didam? Ontdek hieronder alle actuele vacatures.