Over ons

We zijn trots op de Achterhoek en de carrièrekansen die er zijn voor (jonge) werkzoekenden in deze mooie regio. Vanuit onze nieuwsgierigheid leren we graag werkgevers beter kennen. We blijven ons dagelijks verwonderen over nieuwe feitjes en weetjes van onze klanten. We vinden het leuk om dit vanuit ons ambassadeurschap middels storytelling te delen in ons netwerk. Zo dragen we bij aan de Employer Brand van onze klanten én tevens aan de gezamenlijke arbeidsmarktregio. 

Achterhoek Werkt organiseert jaarlijks de Talententuin. De Talententuin heeft als doel om jonge talenten te verbinden met de mooie, innovatieve bedrijven uit de Achterhoek. Door deze bedrijven zichtbaar te maken op de Talententuin verrassen we jongeren met de vele
carrièremogelijkheden in de regio. In de voorgaande edities zijn er al honderden matches ontstaan tussen jongeren en bedrijven. De Talententuin is in tien edities uitgegroeid tot het carrière-evenement van de Achterhoek!

In 2011 hebben wij het platform AchterhoekWerkt.nl opgericht. AchterhoekWerkt.nl is de portal waar het Achterhoekse bedrijfsleven zich kan presenteren aan jonge hoger opgeleide talenten. Het platform heeft inmiddels ruim 400 aangesloten Achterhoekse bedrijven die zich presenteren. In de afgelopen anderhalf jaar zijn tientallen matches gemaakt tussen stage- en werkzoekenden in de Achterhoek. Het platform is een initiatief van ondernemer Tom Salemink en is in samenwerking met de Achterhoekse gemeentes, Industriekringen, VNO-NCW en kamer van koophandel opgezet. Vanaf de start zijn studenten van de HAN, Saxion, Graafschap College, RijnIJssel en Hogeschool Utrecht betrokken bij de projectuitvoering.

Sluit je aan bij het grootste
werkgevers netwerk van de Achterhoek!

Logo 1 Logo 2 Logo 3 Logo 4 Logo 4 Logo 4