Vacatures in Lochem

Vacatures in Lochem

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Op AchterhoekWerkt.nl ontdek je de carrièremogelijkheden in Lochem! Hier vind je o.a. mogelijkheden voor stages, afstudeeropdrachten en banen. Lees hieronder meer over de bedrijven in dit schilderachtige stadje en ontdek de vacatures in Lochem.

Werken in Lochem

Lochem is een schilderachtig stadje in de Achterhoek met een rijke geschiedenis. Omgeven door prachtige natuur biedt het stadje een prachtige omgeving. Op het marktplein vind je gezellige terrasjes en boetiekjes, wat het tot een aangename plek maakt om te wonen en werken.

In Lochem zijn diverse mooie Achterhoekse bedrijven gevestigd. Een voorbeeld hiervan is Marga Klompé, een van de grotere organisaties in de regio op het gebied van ouderenzorg. Met 14 locaties en thuiszorg bieden ze een uitdagende werkomgeving met volop ontwikkelingskansen.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de dienstverlening? Wellicht is Pay Systems uit Lochem dan wel een mooi bedrijf voor jou. Pay Systems biedt betaaloplossingen voor grote evenementen zoals Lowlands, Mysteryland en Parookaville. Met een gedreven team zijn ze sinds de jaren negentig verantwoordelijk voor het betaalsysteem op meer dan 100 evenementen. Wil je meer bedrijven uit Lochem ontdekken?

Ben je enthousiast geworden over het werken in Lochem? Klik hieronder op de knop en ontdek alle openstaande vacatures in Lochem!

Zoek jij een stage, afstudeeropdracht, baan of ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je enthousiast geworden over de Achterhoekse werkgevers in Lochem? Ontdek hieronder de actuele vacatures in Lochem.