Pay Systems

Lochem

Over Pay Systems

Bedrijfsactiviteiten van Pay Systems

Pay Systems faciliteert diverse betaaloplossingen voor grootschalige evenementen zoals Lowlands, Mysteryland en Parookaville. Met een gedreven team zijn we sinds begin jaren negentig jaarlijks verantwoordelijk voor het betaalsysteem op meer dan 100 evenementen.

Pay Systems is onlosmakelijk verbonden met de publiekshoreca en nauw betrokken bij ontwikkelingen op het gebied van betaaltechnologie en netwerkverbindingen.

Onze standplaats is Lochem. We vliegen, met name in de zomermaanden, uit naar verschillende evenementenlocaties in Nederland, België en Duitsland. De werksfeer is informeel, de lijnen zijn kort en het team hecht.

Bedrijfscultuur bij Pay Systems

Werken bij Pay Systems is uitdagend door de grote mate van eigen verantwoordelijkheid. Je bent onderdeel van de terugkeer van grote festivals en concerten, waardoor er veel te ontdekken en bedenken is. De werktijden zijn flexibel: er is sprake van piekdrukte in de zomermaanden en ruimte in het najaar en de winter.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Pay Systems

Binnen Pay Systems passen karakters die kunnen worden omschreven als doelgericht, stressbestendig, nieuwsgierig, humorvol, zelfstandig en flexibel.

Essentiele skills zijn plannen, organiseren, onderhandelen, leren en razendsnel kunnen schakelen.

Sector
Handel en dienstverlening
Telefoonnummer
0859022070 085902**** Toon
Locatie
Lochem