Seesing Flex

's-Heerenberg

Over Seesing Flex

Bedrijfsactiviteiten van Seesing Flex

Seesing Flex is een veelzijdig bureau voor uitzenden en bemiddelt op geheel eigen en persoonlijke wijze tussen medewerkers en bedrijven. Mensen met een afgeronde beroepsopleiding kunnen bij ons terecht voor een eerste of volgende stap in hun loopbaan.

De beste match
Seesing Flex denkt continu mee met opdrachtgever en kandidaat richting een passende oplossing. Ons doel? De beste match tot stand brengen tussen vraag naar en aanbod van personeel in de Achterhoek. Dit doen wij altijd op de welbekende Achterhoekse manier: eerlijk, betrokken, duidelijk, met een flinke dosis nuchterheid en doorzettingsvermogen.

Bedrijfscultuur bij Seesing Flex

Ben jij op zoek naar een interessante baan? Dan ben je bij Seesing Flex aan het juiste adres. Wij hebben een continu aanbod van vacatures bij mooie, Achterhoekse bedrijven. Samen met jou selecteren we de sector(en) en vacatures die passen bij jouw profiel. We geven je sollicitatietips en stellen jou voor bij een bedrijf. Hiermee is de eerste stap direct gezet. Het is dus vaak gemakkelijker om via ons in contact te komen dan direct te solliciteren.

Naast tijdelijke functies en oproepwerk, hebben wij ook veel vacatures voor langere tijd en met uitzicht op een vaste baan. We maken graag vrijblijvend kennis! Bel (0544) 353739 of check www.seesingflex.nl.

Bedrijfsvideo Seesing Flex

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Seesing Flex

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
201 tot / met 500 medewerkers
Telefoonnummer
0544-353739 0544-35**** Toon
Locatie
's-Heerenberg