Vacatures in s’-Heerenberg

Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Ben jij op zoek naar een stage, afstudeeropdracht of baan in de Achterhoek? In s’-Heerenberg zitten super toffe Achterhoekse werkgevers die mooie carrièremogelijkheden bieden. Lees hier meer over het werken in s’-Heerenberg en ontdek alle vacatures.

Werken in s’-Heerenberg

‘s-Heerenberg is een stad in de streek van de Achterhoek. De stad heeft een rijke historie, zoals de Sint Pancratiuskerk dat is gebouwd in 1895. Daarnaast is ‘s-Heerenberg ook dé ‘place to be’ tijdens carnaval en heeft de stad een heleboel gezellige cafés.

Ken je zure matten? Die heb je als kind vast wel gegeten. Wist je dat het bedrijf wat zure matten in 1985 heeft uitgevonden, gevestigd is in ‘s-Heerenberg? Royal Fassin is wereldwijde specialist en marktleider in de productietechniek van zure matten. Ook is Royal Fassin sinds 1910 een echt familiebedrijf. De visie om langdurige relaties met medewerkers, klanten en snoepeters van over de hele wereld vooraan te hebben staan, is terug te zien in de hele organisatie. Royal Fassin is altijd op zoek naar nieuw talent en wie weet vind jij hier je droombaan? Ontdek de vacatures.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de carrièremogelijkheden in ‘s-Heerenberg? Klik hieronder op de knop en ontdek alle actuele vacatures in ‘s-Heerenberg.

Zoek je een nieuwe uitdaging en ben je op zoek naar een stage, afstudeeropdracht of baan in ‘s-Heerenberg? Ontdek hieronder alle actuele vacatures.