Royal Fassin B.V.

's-Heerenberg

Over Royal Fassin B.V.

Bedrijfsactiviteiten van Royal Fassin

Ken je die zure matten? Zeker als kind moet je die vroeger weleens hebben gegeten. Wist je dat wij die hebben uitgevonden? In 1985 om precies te zijn! Oké, als je zure matten kent, dan ken je ons in ieder geval al een beetje! Nu de rest van ons verhaal. Die zure matten zijn een voorbeeld van geëxtrudeerd snoepgoed. Over die productietechniek, waarin we de wereldwijde specialist en marktleider zijn, vertellen we zo nog wat meer. Verder zijn we al sinds 1910 een echt familiebedrijf. Als derde generatie staan Thomas en Patricia Fassin voor langdurige relaties met medewerkers, klanten en snoepeters van over de hele wereld. Deze visie zie je ook weer terug in de waarden van ons bedrijf.

Topkwaliteit snoepgoed produceren, dat blijft onze prioriteit nummer één. Toegewijde no-nonsense collega’s werken continu aan productverbeteringen en -innovaties. Samen maken we met hart en ziel op verantwoorde wijze het lekkerste snoep voor klanten en snoepeters in meer dan 60 landen wereldwijd. Gewoon vanuit ’s-Heerenberg!

Bedrijfscultuur bij Royal Fassin

We zijn loyaal naar onze collega’s, omdat hun inzet met hart en ziel een royale beloning verdient. Wij doen er alles aan om hen thuis te laten voelen in onze ‘familie’. Daar zorgen we voor met goede arbeidsomstandigheden, een hygiënische werkomgeving, teamwork en een luisterend oor voor persoonlijke ambities.

Trek gekregen in een heerlijke baan? Ontdek onze afdelingen, lees over doorgroeien en kom sfeerproeven! Kijk op www.werkenbijroyalfassin.nl voor een overzicht van onze vacatures, carrière- en stagemogelijkheden.

E: hr@royalfassin.com
T: +31(0)314-676211
W: www.werkenbijroyalfassin.nl

Aanvullende informatie

Royal Fassin is specialist in de productie van geëxtrudeerde gom- en zoethoutproducten. Samen met gepassioneerde collega’s ga je met moderne technieken en met de hoogste kwaliteitsnormen bijdragen aan de productie van het lekkerste snoepgoed.
We doen er alles aan om de belofte ‘Gewoon een koninklijke werkplek’ waar te maken. De collega’s op onze afdelingen werken nauw samen om te komen tot topkwaliteit snoepgoed. Op individueel niveau bieden we volop doorgroeimogelijkheden voor wie ambitie toont. Onze overtuiging is dat jouw persoonlijke groei onze snoepproducten nog lekkerder gaat maken.

Sfeerbeelden van Royal Fassin bv

Sector
Handel en dienstverlening
Telefoonnummer
0314 - 676211 0314 - 67**** Toon
Locatie
's-Heerenberg