Hulkenberg bv

's-Heerenberg

Over Hulkenberg bv

Bedrijfsactiviteiten van Hulkenberg bv

Logistiek verbeteren. Dat is wat wij en onze producten al meer dan 35 jaar doen. Wij ontwikkelen, produceren en verkopen een breed assortiment kunststof producten voor transport en opslag. Met een assortiment van ruim 2000 producten realiseren wij voor onze klanten efficiënte logistieke oplossingen. Onze meermalige producten zorgen voor tijdwinst, productbescherming en ruimtebesparing. Bij iedere klantvraag gaan we voor de meest efficiënte oplossing. Steeds vaker leveren wij maatwerk.

Bedrijfscultuur bij Hulkenberg bv

Werk je bij Hulkenberg dan werk je voor heel Nederland. Als groothandel van hoogwaardige logistieke transport- en opslagproducten leveren wij aan nagenoeg alle branches én aan particulieren. Iedere klantvraag is uniek en dat vraagt om inlevingsvermogen, creativiteit en oplossingsgerichtheid. Maatwerk is ons specialisme. Dankzij intensieve samenwerking tussen onze teams realiseren we unieke klantspecifieke productoplossingen. Hierbij zijn onze communicatielijnen kort en is de sfeer open en informeel. Wij zijn pas tevreden als onze klant echt geholpen is. Heb jij dat ook? Dan pas jij goed in ons team.

Wil je jouw opleiding combineren met een baan bij Hulkenberg? Ook dat is maatwerk bij ons. Een leerbaan bij Hulkenberg is een combinatie van jouw talenten en leerwensen en onze opleidingsmogelijkheden. Je wordt intensief begeleid door een professional. Wij bieden leerbanen in de logistiek, financiële administratie, commercie en marketing communicatie.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Hulkenberg bv

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
21 tot / met 50 medewerkers
Locatie
's-Heerenberg