Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé

Groenlo

Over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé

Bedrijfsactiviteiten van Marga Klompé

 

Met 14 locaties en thuiszorg in de Oost Achterhoek is Marga Klompé op het gebied van ouderenzorg één van de grotere organisaties in de regio. Wij zetten ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Onze medewerkers bieden we een plezierige en uitdagende werkomgeving met volop ontplooiingskansen en een grote mate van verantwoordelijkheid. De afzonderlijke locaties hebben een grote mate van zelfstandigheid. Zij kunnen daardoor hun identiteit en lokale karakter zelf verder vormgeven.

 

Bedrijfscultuur bij Marga Klompé

 

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die de beste zorg willen leveren aan onze cliënten. Want dat is waar wij ons dagelijks met veel plezier voor inzetten. We maken met elkaar het beste van elk moment. Of je nu verzorgende, verpleegkundige, adviseur, of manager bent. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer.

 

Je kunt bij ons niet alleen voor zorgfuncties terecht, maar ook voor HRM,ICT, FINANCE en FACILITAIRE functies kun je bij ons komen werken of stage lopen! Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Daarnaast hebben wij ook onze eigen personeelsvereniging: PV Soes waar je je bij aan kunt sluiten. Zij organiseren door het hele jaar allerlei activiteiten, Denk hierbij aan: Uiteenlopende workshops (proefavond, hapjes maken etc.), stedentrips en culturele activiteiten.

 

Stage lopen, afstuderen of werken bij Marga Klompé

 

Je bent enthousiast en staat ervoor open om te leren. Daarnaast ben je iemand die van aanpakken weet en graag je handen uit de mouwen steekt om een ander te helpen.

 

PS: ook voor bij- en vakantiebaan wensen ben je bij Marga Klompé aan het juiste adres. Wij bieden volop mogelijkheden tijdens je studie of vakantieperiode. Heb je interesse of wil je in het algemeen meer weten over ons? Neem dan even contact op!

 

Sfeerbeelden van Marga Klompé

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé

februari 11, 2024
Sector
Gezondheidszorg en -welzijn
Bedrijfsgrootte
> 500 medewerkers
Telefoonnummer
0626489718 062648**** Toon
Locatie
Groenlo