Van Breda

Brummen

Over Van Breda

Bedrijfsactiviteiten van Van Breda

Van Breda is een uniek bedrijf in haar branche. Wij bedienen niet alleen onze klanten in de zorgsector maar zijn ook leider in innovatie op het gebied van domotica.

Met onze eigen producten en ontwikkeling zijn wij onderscheidend in de markt van de zorgcommunicatie.

Wij adviseren, leveren en onderhouden diverse alarmerings- en communicatieoplossingen voor zowel grote als kleine zorginstellingen.

Al ruim 38 jaar zijn wij gespecialiseerd in technische serviceverlening en het plegen van onderhoud aan onze zorgoproepsystemen in de zorgsector.

Onze producten zijn voornamelijk (FULL) IP in combinatie met IP Dect, Private GSM, WLAN netwerken en VOIP telefonie. Onze producten kenmerken zich door eenvoud en gebruiksvriendelijkheid zonder ingewikkelde en tijdrovende technische handelingen.

Door de centrale ligging zijn wij in staat om diverse zorgcentra in heel Nederland probleemloos en snel te ondersteunen bij aanschaf, de aanleg en het onderhoud van zorgcommunicatiesystemen.

Bedrijfscultuur bij Van Breda

Ervaren of starter?
Bij Van Breda zijn genoeg instroom- en doorgroeimogelijkheden. Van Breda beschikt over een eigen opleidings/ontwikkelingstraject waar wij het beste voor jou én in jou naar boven willen halen.
In de Van Breda Academy word je opgeleid en begeleid door onze ervaren collega’s om van jou een topper te maken!

Onze collega’s zijn enthousiast en betrokken. Gezamenlijk bedienen wij onze waardevolle klanten met de nodige flexibiliteit en loyaliteit.

Aan de top blijven!
ICT is een innoverende branche, dus het bijhouden en uitbreiden van kennis is iets wat wij vanzelfsprekend vinden, dit verwachten wij van jou dan ook. Wij staan graag aan de top en blijven aan de top!

Van Breda groeit! Groei jij met ons mee?
De markt ligt aan onze voeten en de vergrijzing is groter dan tevoren. Omdat wij onderscheidend zijn en onze kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, staan wij stevig in de markt. Wij zoeken talenten die met ons mee willen ontwikkelen en groeien! Kom jij ook aan boord en groei met ons mee!!

Stage lopen, afstuderen of werken bij Van Breda

Wij zoeken getalenteerde mensen die gemotiveerd zijn om in een leuk team met een mooi product te willen werken; medewerkers met een goede ICT onder- en achtergrond. Ook vragen wij enthousiasme en betrokkenheid bij onze klanten; een gezonde dosis inzet en verantwoordelijkheidsgevoel is daarbij van belang. Ook is flexibiliteit, loyaliteit en samenwerken van belang. Het bijhouden en/of uitbreiden van kennis moet je ook aanspreken; intern geven wij trainingen om de kennis aansluitend te houden, maar daarnaast zijn er ook mogelijkheden om externe trainingen en/of opleidingen te gaan volgen.

Bedrijfsvideo Van Breda B.V.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Van Breda

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
21 tot / met 50 medewerkers
Telefoonnummer
+31575568100 +3157556**** Toon
Locatie
Brummen