De Innovatiehub

Didam

Over De Innovatiehub

Stage lopen of afstuderen via de Innovatiehub in de Achterhoek

De Innovatiehub is een unieke samenwerking tussen verschillende (mkb-)bedrijven in de Achterhoek die veel waarde hechten aan de ontwikkeling van jong talent. Via gave stages en onderzoeksopdrachten bieden de Innovatiehubs jou de kans om je op meerdere vlakken te ontplooien én een bijdrage te leveren aan het succes en de toekomst van de aangesloten bedrijven. Naast je stage bij een van de bedrijven, kun je samen met de andere studenten uit de Innovatiehubs deelnemen aan inspirerende bijeenkomsten en toffe trainingen. Je krijgt dus niet alleen een leerzame en innovatieve stage, maar maakt ook nog eens kennis met het Achterhoekse bedrijfsleven en de kansen die daar voor jou liggen.

Op dit moment zijn er vijf op zichzelf staande Innovatiehubs in de provincie Gelderland (epicentrum is de regio Achterhoek). Bij die hubs vinden per jaar tussen de 140 en 160 studenten een innovatieve (stage-)opdracht. Het merendeel van de studenten komt uit het economische en technische domein.

Voordelen voor jou

  • Het bijwonen van bijeenkomsten met andere studenten uit de hub, om kennis en ervaringen uit te wisselen.
  • Het volgen van trainingen, zoals onderzoek vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.
  • Extra begeleiding vanuit de Hubmanager op het proces: coaching voor het plan van aanpak en de verdediging.
  • Studenten krijgen een kijkje in de keuken van andere bedrijven uit de hub.
  • De Innovatiehub is geen commercieel bemiddelingsbureau. Het is een non-profit initiatief wat gedragen wordt door de aangesloten bedrijven. Als student sluit je altijd het stagecontract af bij het stagebedrijf – zonder tussenkomst van derden. 

Video

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door De Innovatiehub

Sector
Onderwijs, cultuur en wetenschap
Bedrijfsgrootte
7 medewerkers
Telefoonnummer
06 296 783 92 06 296 78**** Toon
Locatie
Didam