DO-IT

Didam

Over DO-IT

Bedrijfsactiviteiten van DO-IT

Wij zijn DO-IT, dé specialist wanneer het aankomt op complete AV en ICT oplossingen. DO-IT ontwerpt, bouwt en onderhoudt ICT-oplossingen. Wanneer het aankomt op ICT vinden wij het belangrijk dat het altijd werkt, zonder dat de klant zich er dagelijks mee bezig hoeft te houden. Dit realiseren wij met een team van gemotiveerde en gekwalificeerde collega’s.
DO-IT ontzorgt, vanuit Didam, haar klanten op het gebied van: netwerk- & systeembeheer, software solutions, hosted ICT diensten, documentbeheer, VoIP oplossingen en straalverbindingen.

Bedrijfscultuur bij DO-IT

DO-IT heeft een hecht team waarmee regelmatig activiteiten buiten werk worden ondernomen. Zo organiseert de personeelsvereniging ruim 4 keer per jaar leuke uitjes en wordt er regelmatig samen gesport (bijvoorbeeld: squashen of een bootcamp). Ben jij sportief? Tegenover ons pand zit een grote sportschool, waar je als medewerker van DO-IT gratis terecht kunt.
Ook jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden diverse ontwikkelingskansen, trainings- en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden bij blijk van geschiktheid en vastdienstverband en werken met een marktconform salaris.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door DO-IT

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
ICT / IT
Bedrijfsgrootte
21 tot / met 50 medewerkers
Telefoonnummer
06 89971550 06 8997**** Toon
Locatie
Didam