Verhoeve & Faber

Doetinchem

Over Verhoeve & Faber

Bedrijfsactiviteiten van Verhoeve & Faber

Verhoeve & Faber

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Van aannemingsbedrijf naar civiel- en cultuurtechnisch ingenieursbureau. Hierbij presenteren wij u graag: Verhoeve & Faber bv.

Specifieke marktvraag heeft ons doen besluiten de oude, vertrouwde en krachtige naam Verhoeve & Faber opnieuw, op een ander vlak, te (her)introduceren. Met als enig ingenieursbureau van Nederland aannemersbloed in de aderen en dus: onafhankelijk, kennis van de markt en praktijk en dat zonder hoge bureaukosten en uurtarieven.

Met het adviseren van duurzame, veilige en economische oplossingen voor de aanleg en vernieuwing van infrastructuur helpen wij opdrachtgevers bij de verbetering van bereikbaarheid en mobiliteit. Verhoeve & Faber werkt aan slimme, schone en sociale oplossingen voor infrastructuur en mobiliteit. Deze brede integrale kijk maakt ons efficiënte en effectieve managers van processen en projecten op elke schaal.

Bedrijfscultuur bij Verhoeve & Faber

Samen met je team werk je aan projecten die Nederland mooier en beter maken. Hierbij kun je denken aan de aanleg en reconstructie van wegen, kades en dijken, riolering, woonwijken, bedrijventerreinen, watersystemen en alles wat daar deel van uitmaakt. Onze opdrachtgevers zijn onder meer aannemers, overheden, projectontwikkelaars, woningcorporaties en particuliere bedrijven.

Projectleider:
Als projectleider geef je leiding aan infrastructurele projecten. Denk aan multidisciplinaire werken waarin de realisatie of reconstructie van wegen, binnenstedelijke infrastructuur en gebiedsontwikkelingen centraal staan. Je voert deze projecten uit voor overheden, aannemers en private partijen. Je weet een team te formeren en te motiveren.

Werkvoorbereider:
Als werkvoorbereider GWW ben je verantwoordelijk voor het maken van ontwerpen in AutoCad en Civil 3D, het opstellen van RAW-bestekken, vraagspecificaties en andere contractstukken. Je gebruikt je technische kennis om de wensen van onze opdrachtgevers te vertalen in uitvoerbare technische ontwerpen en adviezen.

Stage:
Wij zijn opzoek naar een enthousiaste student die opzoek is naar een stageplek voor zijn of haar MBO/HBO opleiding. Hierbij valt te denken aan de volgende disciplines:
– Marketing en communicatie;
– Duurzaamheid;
– GWW;
– Civiele techniek.

Wij bieden:
Verhoeve & Faber kent een open en informele bedrijfscultuur. Het gaat om twee leuke banen met mooie projecten, volop uitdaging en afwisseling

Interesse?
Reageer per mail naar sjoerd@venf.com doormiddel van een sollicitatiebrief met cv. Wie weet gaan we wat voor elkaar betekenen.

Bedrijfsvideo Verhoeve & Faber

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Verhoeve & Faber

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
11 tot / met 20 medewerkers
Telefoonnummer
+31 6 11 78 65 63 +31 6 11 78 6**** Toon
Locatie
Doetinchem