Visser & Visser Accountants en adviseurs

Doetinchem

Over Visser & Visser Accountants en adviseurs

Bedrijfsactiviteiten van Visser & Visser Accountants en Belastingadviseurs

 

Bij Visser & Visser treden we op als meer dan alleen accountants. We zijn vertrouwde partners en adviseurs. Of je nu een specialist bent die het liefst heel de dag met inhoud bezig is, of een adviseur met een talent voor relaties en strategie, er is een plek voor jou bij ons. In de rol van specialist, relatiemanager of cliëntadviseur zorgen we voor een feilloze ondersteuning van de bedrijfsvoering en bieden een deskundig oor en helpende hand bij de vele vragen die op ondernemers afkomen. Van operationeel tot meerjaren-strategisch en ondersteund door klantgerichte teams van assistenten en junior cliëntadviseurs.

 

Bij Visser & Visser staat brede advisering centraal. Onze organisatie kijkt verder dan de cijfers. We zijn dagelijks bezig om onze klant op de best mogelijke manier verder te helpen. Daarvoor maken we gebruik van alle specialismes en expertise die we in huis hebben. En die expertise is heel breed bij Visser & Visser. Natuurlijk doen we alles wat een accountantskantoor doet, zoals de jaarrekening, de controle, fiscaal advies en salarisadministratie. Maar we doen meer. We ontzorgen ondernemers bij alle vragen waar ze in hun ondernemerschap mee te maken krijgen. Dit maakt niet alleen de ervaring voor de klant aangenamer, maar het creëert ook een dynamische en stimulerende werkomgeving voor het team waarin je werkt.

 

Bedrijfscultuur bij Visser & Visser Accountants en Belastingadviseurs

 

Bij Visser & Visser krijg je de vrijheid om een baan te creëren die bij jouw leven past. Dat geeft je de ruimte om tijd te besteden aan de dingen die jij belangrijk vindt. Investeren in jezelf en van waarde zijn voor de wereld om ons heen. Nieuwe ontwikkelingen op de voet volgen en even ontspannen tijdens een borrel met collega’s. Een betekenisvolle baan met een gezonde balans, dát is werken bij Visser & Visser.

 

Stage lopen, afstuderen of werken bij Visser & Visser Accountants en Belastingadviseurs

 

Je bent ambitieus en vindt het interessant om dat wat je op school hebt geleerd direct in de praktijk te gebruiken. Met jouw gretigheid om het vak te leren, vermogen tot samenwerken en gevoel voor kwaliteit, lever je werk af dat van hoge kwaliteit is en waarmee jouw collega’s en onze klanten echt geholpen zijn. Flexibiliteit, analytisch vermogen en een goede zelforganisatie zorgen ervoor dat je je hoofd meestal koel weet te houden.

 

Of je nu een hbo-opleiding volgt of op de havo of vwo zit en overweegt om accountancy te gaan studeren, bij Visser & Visser kun je jouw kennis en vaardigheden in de praktijk brengen en verder leren.

 

Bedrijfsvideo Visser & Visser Accountants en adviseurs

Sector
Handel en dienstverlening
Bedrijfsgrootte
201 tot / met 500 medewerkers
Telefoonnummer
088 337 72 00 088 337 7**** Toon
Locatie
Doetinchem