Janssen Interim Services

Doetinchem

Over Janssen Interim Services

Bedrijfsactiviteiten van Janssen Interim Services

Janssen Interim Services is een technisch intermediair, opgericht in 2001 en sinds deze oprichting actief in de bemiddeling van werkzoekenden naar een passende baan in een technische omgeving. Of het nou gaat om tijdelijke vacatures, of vacatures voor langere duur, bij ons is alles mogelijk!

Goed geschoolde en vakbekwame medewerkers op het gebied van techniek, logistiek en industrie zijn vaak lastig te vinden. Bovendien is het maar de vraag of u een vast dienstverband wilt aangaan, of bijvoorbeeld iemand voor een bepaalde periode wilt inschakelen.

Wij zijn groot in Oost-Nederland en breiden ons werkgebied continu uit. Wij kennen de juiste mensen én de juiste bedrijven, waardoor wij er doorgaans snel in slagen om een werkzoekende op een geschikte functie te plaatsen. Bij Janssen Interim Services kunt u rekenen op een vast aanspreekpunt, korte communicatielijnen en een goede service op maat.

Aanvullende informatie

Onze missie is om elke gemotiveerde techneut een baan te bieden die past bij zijn of haar mogelijkheden en ambities. Kennis van zaken, ervaring en een gezonde dosis aan motivatie zijn daarbij van essentieel belang. Daarnaast streven wij ernaar om goed gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers te plaatsen bij onze opdrachtgevers. Wij spelen snel in op de behoefte van onze klanten en hebben daarom in de afgelopen jaren een brede afzetmarkt weten te realiseren in de regio Oost-Nederland.

Onze ambitie is om hét aanspreekpunt te worden als het gaat om technisch personeel in Oost – Nederland. Dit willen wij onder andere bereiken door intensieve contacten te onderhouden met zowel werkzoekenden als werkgevers. De ideale match tussen werkgever en werknemer is een kwestie van mensenkennis. Wij zijn al jarenlang actief in de regio en hebben daardoor een goede kennis van zaken. Wij zijn oprecht geïnteresseerd en staan open voor nieuwe uitdagingen. Betrokken en dichtbij; dat werkt wel zo fijn!

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Janssen Interim Services

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
11 tot / met 20 medewerkers
Telefoonnummer
0314-374940 0314-37**** Toon
Locatie
Doetinchem