Confirm Accountants en Analisten

Doetinchem

Over Confirm Accountants en Analisten

Audit with a smile, wat betekent dit nu? Binnen Confirm combineren we ontwikkeling binnen een uitdagende controlepraktijk met plezier. Plezier in het vak, met collega’s en bij klanten. Bij Confirm ben je hiervoor aan het juiste adres.

Bij Confirm staat liefde voor het vak, vrijheid, collegialiteit en direct klantcontact voorop; we helpen elkaar verder en nemen de tijd om elkaar te leren kennen. Onze belangrijkste activiteit als audit-only kantoor laat zich makkelijk raden. Uitvoeren van jaarrekeningcontroles, waarbij de zowel klanten en medewerkers centraal staan. Wij staan voor persoonlijke ontwikkeling, plezierig met elkaar samenwerken en doorgroeien. We vormen een hecht team zonder strikte hiërarchie en strenge regels. We geven je de vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk op jouw manier te doen. Zonder druk, maar wel mét plezier. We dagen je wel graag uit om ook van gebaande paden af te willen wijken. Dus niet kiezen voor steekproeven, maar ook met bijvoorbeeld een meer data-gedreven bril kijken naar de jaarrekeningcontrole.

Confirm Accountants en Analisten is een middelgrote controlepraktijk met vestigingen in Doetinchem, Elst (Gld.) en Veenendaal. Inmiddels hebben we in totaal 45 medewerkers. Wij zijn al jaren een organisatie die in staat is studenten een mooie uitdagende plek te bieden. Zowel voor stages, afstudeeropdrachten of voor het moment na je afstuderen. Begeleiden, coachen en ondersteunen zit in ons DNA. Onze klanten zijn ondernemers in het groot-. midden- en kleinbedrijf, non-profitorganisaties, zorginstellingen en culturele instellingen (waaronder theaters): hiervoor zetten we vol passie onze kennis in!

Gallerij

Sector
Handel en dienstverlening
Bedrijfsgrootte
45 medewerkers
Opgericht in
2013
Locatie
Doetinchem