Multi Ratio BV

Doetinchem

Over Multi Ratio BV

Bedrijfsactiviteiten van Multi Ratio BV

Multi Ratio is totaalleverancier op het gebied van kantoormeubilair en magazijninrichtingen. Sinds de oprichting in 1999 staat het personeel van Multi Ratio klaar om bedrijven te ondersteunen bij de inrichting van de werkplek. Het gaat hierbij om het inrichten van kantoorruimtes voor zzp’ers, MKB’ers maar ook de grote (internationale) bedrijven. Dankzij ons brede assortiment kunnen we kantoorruimtes van top tot teen inrichten. We zetten onze kennis in om te adviseren en te zoeken naar de beste oplossing voor de klant.

Naast de traditionele manieren van verkoop, zoals telefonisch en in onze grote showroom, hebben we ook een webwinkel. Hierin tonen we ons assortiment en kan de klant artikelen direct bestellen. Naast de binnendienst medewerkers heeft Multi Ratio haar eigen logistieke team. Dit team wordt veelzijdig ingezet. Zo voeren ze werkzaamheden uit in het magazijn, leveren ze bestellingen en wordt het team op locatie ingezet om inrichtingen te monteren en plaatsen.

Neem voor meer informatie een kijkje op onze website: www.multiratio.nl

Bedrijfscultuur bij Multi Ratio BV

Door de afwisselende projecten is iedere werkdag bij Multi Ratio anders. Als team ga je aan de slag om werkend Nederland te voorzien van mooie, comfortabele en verantwoorde inrichtingen. Multi Ratio biedt de mogelijkheid om initiatief te tonen en om te ontplooien in je vakgebied. Door de ruime werkervaring en vakkennis van de medewerkers biedt Multi Ratio een stabiele en leerzame werkomgeving. De diverse afdelingen streven er samen naar om de projecten tot een goed einde te brengen en tevreden klanten over te houden. De sfeer is hierdoor informeel en prettig.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Multi Ratio BV

Werknemers bij Multi Ratio zijn breed inzetbaar binnen hun functie en hebben affiniteit met de taken die daarbij horen. Het tonen van initiatief is daarnaast van groot belang. Het beheersen van Duitse en/of Engelse taal is een pré.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Multi Ratio BV

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
21 tot / met 50 medewerkers
Telefoonnummer
0314 399088 0314 39**** Toon
Locatie
Doetinchem