AGEM

Doetinchem

Over AGEM

Bedrijfsactiviteiten van AGEM

AGEM is hét Achterhoekse Energiebedrijf. Ze leveren groene stroom en gas uit de regio aan vele Achterhoekse bewoners, bedrijven en instellingen. Onze klantenservice staat klanten te woord, geeft informatie en behandelt aanvragen. Ons promotieteam zoekt nieuwe klanten op.

We werken aan tientallen projecten. Veel zonnestroomprojecten, maar ook projecten met biomassa, waterkracht, warmte en windenergie. Onze projectontwikkelaars spreken met bedrijven, gemeenten, enthousiaste burgers en initiatiefgroepen en starten projecten met ze op. We zijn intensief bezig met communicatie en marketing.

Bedrijfscultuur bij AGEM

AGEM biedt je een inspirerende omgeving met leuke en gedreven collega’s in een maatschappelijk bedrijf dat snel groeit, mede dankzij jou. Je kunt aan de wieg staan van deze belangrijke nieuwe ontwikkeling in de Achterhoek. We zijn met een breed scala aan onderwerpen bezig: marketing en communicatie, sales, energie, business-cases en maatschappelijke verandering.

Stage lopen, afstuderen of werken bij AGEM

Lijkt het jou leuk om bij AGEM te werken aan een onderzoeksopdracht. Maak dan nu jouw interesse bekend ! Stuur ons dan een open sollicitatie toe via Achterhoek Werkt.

Bedrijfsvideo AGEM

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door AGEM

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Handel en dienstverlening
Bedrijfsgrootte
6 tot / met 10 medewerkers
Telefoonnummer
06-23574816 06-2357**** Toon
Locatie
Doetinchem