Kelvion BV

Doetinchem

Over Kelvion BV

Bedrijfsactiviteiten van Kelvion BV

Wij zijn een van de meest toonaangevende producenten van warmtewisselaars ter wereld en bieden al sinds de jaren 20 oplossingen voor bijna elke denkbare industriële toepassing. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerkoplossingen die geschikt zijn voor extreme omgevingsomstandigheden en opereren vanaf 2015 onder de naam Kelvion.

Met een van de meest uitgebreide selecties warmtewisselaars ter wereld zijn wij een bekende partner in vele industrieën waaronder transport, energie, olie en gas, zware industrie, chemie en scheepvaart, maar ook de suiker-, voedsel- en drank-industrie en de HVAC- en koeltechnieksector. Tot onze producten behoren compacte lamellenwarmtewisselaars, platenwarmtewisselaars, warmtewisselaars met één buis, transformatorkoelsystemen, koeltorens en mantel- en buiswarmtewisselaars.

Bij Kelvion B.V.in Doetinchem worden innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten gemaakt die worden toegepast in de proces- en klimaatkoeling. Wij zijn center of excellence als het gaat om koeltorens. Met ruim 60 medewerkers gaan wij iedere dag weer de uitdaging aan onze klantvraag te kunnen invullen. Daarnaast is het uitvoeren van servicewerkzaamheden en inspecties aan koeltorens een belangrijk deel van onze dienstverlening.

Kelvion – Experts in Heat Exchange!

Bedrijfscultuur bij Kelvion BV

Bij Kelvion werk je bij een dynamisch bedrijf die wereldwijd duurzame en kwalitatieve oplossingen biedt op het gebied van warmtewisseling. Dit brengen we tot stand in een klantgerichte, open en betrokken organisatie. We creëren een werkplek die persoonlijke groei bevordert en op samenwerking gericht is.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Kelvion BV

Ben je enthousiast en gedreven en houd je van uitdagingen? Wil jij met je flexibele, servicegerichte instelling een van de schakels zijn in ons bedrijfsproces. Dan zoeken wij jou! Op onze Career portal vind je onze actuele vacatures.

Bedrijfsvideo Kelvion BV

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Kelvion BV

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
51 tot / met 100 medewerkers
Telefoonnummer
+31(0)314 371 414 +31(0)314 371**** Toon
Locatie
Doetinchem