Aviko

Steenderen

Over Aviko

Bedrijfsactiviteiten van Aviko

Elke dag een nieuwe uitdaging!
Bij Aviko werken wij elke dag aan waardevolle aardappelproducten. Al sinds de oprichting in 1962 doen we dat op basis van onze kernwaarden: hoogwaardig, gedreven, slim, optimistisch en verleidend. Hierdoor zijn wij in 50 jaar uitgegroeid tot Europees marktleider in verse, diepgevroren en gedroogde aardappelproducten. Inmiddels behoren we zelfs tot de vier grootste aardappelverwerkende producenten ter wereld. Met klanten in meer dan 110 landen in Europa, Zuid-Amerika, Azië en het Midden-Oosten. Aviko is sinds 2002 onderdeel van Royal Cosun. Een Nederlands bedrijf met een grote reputatie op het gebied van voedingsmiddelen en – ingrediënten en een jaaromzet van € 1,6 miljard per jaar. Dat maakt Aviko ook als werkgever niet te versmaden.

Bedrijfscultuur bij Aviko

Aviko is een ambitieus bedrijf met een uitgesproken groeistrategie. Dat biedt jou de kans om met ons mee te groeien. Als jij jezelf wilt ontwikkelen, bereid bent om uitdagingen aan te gaan en ondernemerschap toont, dan krijg je daar zeker ruimte voor. Dat dit geen loze belofte is, blijkt wel uit het feit dat ruim 50% van onze medewerkers binnen 3 à 4 jaar na indiensttreding is doorgegroeid naar een andere functie. Wil jij ook het beste uit jezelf halen? Zeg dan ja tegen Aviko!

Stage lopen, afstuderen of werken bij Aviko

Groeien doe je bij ons. Werken bij Aviko betekent werken voor een groot, slagvaardig én solide bedrijf. Door onze ambitie om nationaal en internationaal te groeien, tref je bij ons binnen alle vakgebieden volop kansen en mogelijkheden aan. We willen namelijk niet alleen het beste uit onze aardappelen halen, maar ook uit onze medewerkers. Daarbij komt dat werken in de foodsector elk jaar garant staat voor de nodige dynamiek. Een aardappel is een natuurproduct dus elke dag anders. Tegelijkertijd staat Aviko voor continuïteit. Want vraag naar ‘food’ is er altijd. En de aardappelspecialiteiten van Aviko vallen wereldwijd bij miljoenen mensen in de smaak.

Aanvullende informatie

Je haalt er meer uit bij Aviko
De beste reden om bij ons te werken blijft natuurlijk jouw persoonlijke motivatie om meer uit jezelf en je carrière te halen. Je vindt bij ons mooie uitdagingen binnen verschillende vakgebieden. Wij creëren waarde uit aardappelen. Voeg jij waarde toe aan Aviko? Kijk op http://www.werkenbijaviko.nl/nl/vacatures voor een overzicht van onze vacatures, carriere- en stagemogelijkheden. Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling recruitment via +31 (0)575 766 652

Sfeerbeelden van Aviko

Bedrijfsvideo Aviko

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Aviko

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
> 500 werknemers medewerkers
Telefoonnummer
+31(0)575 766 444 +31(0)575 766**** Toon
Locatie
Steenderen