BRINK

Winterswijk

Over BRINK

Bedrijfsactiviteiten van Brink

 

Al ken je ons misschien nog niet, we horen bij de top-3 van de wereld in onze sector. Brink maakt er een sport van om het vandaag beter te doen dan gisteren. En morgen opnieuw.

 

Wij maken spuitgietmatrijzen, inclusief automatiseringsoplossingen. Daarmee produceren onze klanten kunststof voorwerpen, meestal verpakkingen. Van yoghurtemmer tot ijsbeker en van verfpot tot bloembak.

 

Voor onze klant zijn wij totaaloplosser. De spuitgietmachine van de klant wordt compleet geïntegreerd met Brink matrijzen en automatisering. En overal ter wereld door ons volledig werkend opgeleverd. Je vindt onze klanten in meer dan zeventig landen.

 

In onze sector staat Brink hoog aangeschreven. Wij spelen op Champions League niveau. Maar aan de top komen is makkelijker dan daar blijven, dus daar werken wij elke dag weer hard voor.

 

Bedrijfscultuur van Brink

 

Wij willen de beste zijn, samen gas geven en maken er een sport van om dingen altijd af te maken. Een boer laat zijn trekker ook niet in het land staan. Deze drive, gecombineerd met onze focus op klanttevredenheid en loyaliteit aan klanten is in onze ogen de basis voor succes.

 

Kijk op onze website voor meer informatie over werken bij Brink! https://werkenbij.brinkbv.com/

 

Stage lopen, afstuderen of werken bij Brink

 

Doorgroeimogelijkheden zijn altijd aanwezig. Onze huidige directie is het sprekende voorbeeld van tot hoe ver de mogelijkheden reiken. We dagen je uit om meer te bereiken dan jij zelf ooit voor mogelijk hield. Het blijft een sport.

 

Aanvullende informatie

 

Verspreid over de Veluwe, in de Achterhoek en in het zuiden van het land vind je onze vestigingen. Elk met een eigen specialisme. Maar overal heerst hetzelfde gevoel van willen presteren.

 

Sfeerbeelden van BRINK

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door BRINK

Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
201 tot / met 500 medewerkers
Telefoonnummer
0543 - 546000 0543 - 54**** Toon
Locatie
Winterswijk