Estinea

Aalten

Over Estinea

Bedrijfsactiviteiten van Estinea

Bij Estinea zetten we ons in voor het levensgeluk van mensen met een beperking. We vinden dat iedereen mee kan doen in de samenleving. Soms met ondersteuning van anderen en soms helemaal op eigen houtje. Wij helpen mensen om hun eigen keuzes te maken en het beste uit zichzelf te halen. Dat doen we met hart en ziel, elke dag weer. Onze kernwaarden Middenin de samenleving, Oprechte aandacht, Vakmanschap en Eigen regie zijn erg belangrijk in de keuzes die wij maken.

Er werken bijna 850 medewerkers en 450 vrijwilligers bij Estinea. Samen ondersteunen wij zo’n 950 mensen. Je vindt ons op zo’n 70 locaties verspreid over de hele Achterhoek en Twente.

Bedrijfscultuur bij Estinea

Estinea ondersteunt mensen met een beperking. Dit zijn:
– mensen met een licht verstandelijke beperking
– mensen met een matig verstandelijke beperking
– mensen met een ernstig meervoudige beperking
– mensen met gedragsproblematiek

Wil jij bijdragen aan een stukje levensgeluk van deze mensen? En wil jij samen met je collega’s dát doen wat ertoe doet? Ga dan naar onze website voor een nog beter beeld van wat wij jou te bieden hebben!

Stage lopen, afstuderen of werken bij Estinea

Wij bieden je volop ruimte en werkplezier. Zelf, én samen met je collega’s, lever je en bijdrage aan het levensgeluk van mensen met een beperking. Zo kunnen zij én jij onbeperkt groeien. En onbeperkt genieten.

Sfeerbeelden van Estinea

Bedrijfsvideo bij Estinea

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Estinea

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Gezondheidszorg en -welzijn
Bedrijfsgrootte
> 500 werknemers medewerkers
Telefoonnummer
088-4950264 088-495**** Toon
Locatie
Aalten