GGNet

Doetinchem

Over GGNet

Bedrijfsactiviteiten van GGNet

GGNet zet zich in voor verbeteringen en vernieuwingen van de zorg. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen met een open blik, die leergierig zijn en de samenwerking zoeken. Vooruit, vernieuwen en verbeteren.

Bedrijfscultuur bij GGNet

GGNet is dé specialist voor mensen met psychische problemen en voor hun naasten. Met het team en met de omgeving van de patiënten werken wij samen naar een gezonde leefsituatie toe en willen we onze patiënten graag verder helpen en verbindingen weer herstellen. En dat werkt. Door persoonlijk gerichte zorg is er een wereld te winnen. GGnet gelooft dat je met het focussen op herstel en nazorg van patiënten ver komt. Met een moderne manier van gezondheidszorg dat zich elke dag weer blijft vernieuwen hoopt GGnet de gezondheidszorg beter en toegankelijker te maken. Dit kan natuurlijk niet zonder vooruitstrevende medewerkers met een open blik en een passie voor de zorg, en daar hebben we jonge getalenteerde mensen voor nodig.

Stage lopen, afstuderen of werken bij GGNet

Passie, liefde voor de zorg en enthousiasme is iets wat iedereen bij GGNet met zich meedraagt. Je wil écht het verschil maken voor je cliënten en kleurt buiten de lijntjes waar dat nodig is. Je bent niet bang om breed te denken, initiatief te nemen en bent bereid om te leren tijdens het werken.

Sfeerbeelden van GGNet

Bedrijfsvideo GGNet

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door GGNet

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Gezondheidszorg en -welzijn
Bedrijfsgrootte
> 500 werknemers medewerkers
Telefoonnummer
06 46975846 06 4697**** Toon
Locatie
Doetinchem