TeamDoet

Doetinchem

Over TeamDoet

Bedrijfsactiviteiten van TeamDoet

Vanuit Teamdoet ambities en bedrijfskundige visie helpen wij ondernemers verder. Betrokken, proactief, ‘Achterhoeks’ nuchter en altijd in nauwe samenwerking met onze klanten.

Geen adviesrapport dat in een bureaulade verdwijnt, maar een grondige analyse waarmee onze klant effectief verder kan. Omdat wij als een sparringpartner ons advies ook verder uitwerken en implementeren.

TeamDoet onderzoekt en analyseert bedrijfsprocessen om daarna directie en management te adviseren en ondersteunen. Niet met een kant-en-klaar en dichtgetimmerd plan, maar wel met mogelijke groei- of verbeterplannen.

Wat ons daarin uniek maakt? Wij zijn denkers die ook doen. Wij nemen zelf het voortouw bij het verder concretiseren van die verbeterplannen. Als rechterhand van directie of management.

Werken bij TeamDoet

Verbeter jij de toekomst van onze klanten? Bij TeamDoet werken we samen met onze klanten aan hun toekomst. Dit doen we door eerst de interne bedrijfsprocessen te analyseren en op basis daarvan verbeterplannen te adviseren. Vervolgens nemen we als procesverbeteraars proactief het voortouw bij de implementatie van die verbeterplannen. Wij zijn denkers die ook echt doen.

Ontwikkelen binnen een open minded-team! Voor ons team zoeken we technisch bedrijfsconsultants en adviseurs die zelfstandig werken aan verbeterprojecten bij verschillende organisaties. Onze klanten zijn vooral actief in de maakindustrie en logistieke sector en zitten voornamelijk in de Achterhoek en andere delen van Oost-Nederland.

Binnen TeamDoet is er veel ruimte voor eigen inbreng. Je hebt een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid, maar wel met begeleiding en hulp dichtbij als dit nodig is. Die combinatie stimuleert persoonlijke ontwikkeling en snelle groei als professional. Samen met collega’s deel je iedere vrijdagmiddag kennis en ervaring.

Wat zoeken we in onze teamgenoten? Je bent ondernemend, nieuwsgierig en je wilt een goed bedrijfskundig inzicht ontwikkelen. Bovendien steek je graag je handen uit de mouwen.
Jouw werk stopt niet na het analyseren van de bedrijfsprocessen en het opstellen van adviezen. Je bent ook actief betrokken bij de implementatie van die verbetervoorstellen.
Daarbij beweeg je soepel door alle lagen van een organisatie en zit je met medewerkers van verschillende afdelingen aan tafel. Van de productiemedewerkers tot leden van het management en de directie. Ook voor de medewerkers van bijvoorbeeld R&D en de serviceafdeling ben je een initiatiefrijke en waardevolle sparringpartner.

Je doet ervaring op bij verschillende bedrijven en maakt zo kennis met diverse bedrijfsculturen.

Wat is onze teambijdrage? Er is volop ruimte voor eigen inbreng. Wij waarderen jouw initiatief en je krijgt veel vrijheid en zelfstandigheid. Begeleiding en hulp zijn altijd dichtbij als je daar behoefte aan hebt.
Je werkt in een dynamische omgeving waarin verbeterprocessen centraal staan.
Je bent verantwoordelijk voor meerdere projecten tegelijkertijd, die variëren van een halve dag tot drie dagen per project per week. Hierdoor zit je soms dagelijks bij een ander bedrijf.
Is een verbetertraject afgerond, dan wacht de volgende opdracht op je. Die kan binnen hetzelfde bedrijf liggen, maar ook bij een andere klant.

Kortom, wil je jezelf ontwikkelen en zoek je afwisseling, uitdaging en plezier in je werk? Laat het ons weten!

Ben je ondernemend, nieuwsgierig en heb je bedrijfskundig inzicht? We maken graag kennis met jou, de koffie staat voor je klaar. Vul onderstaand contactformulier in en Achterhoek Werkt neemt contact met je op. Via 06 4676 7391 is Tom Salemink bereikbaar voor meer informatie.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door TeamDoet

Sector
Handel en dienstverlening
Bedrijfsgrootte
3 medewerkers
Telefoonnummer
+31 314 390 350 +31 314 390**** Toon
Locatie
Doetinchem