Pinkcube

Doetinchem

Over Pinkcube

Bedrijfsactiviteiten van Pinkcube

 

Promotieartikelen bestellen bij Pinkcube is een fluitje van een cent. Een snel proces, duidelijke kosten, snelle levertijden en kwaliteitsproducten; dat is waar wij voor gaan. Moeiteloos het mooiste resultaat. Dat is precies wat wij in het verleden, toen we nog een internetbureau waren en op zoek naar relatiegeschenken, nergens konden vinden. Zo is Pinkcube ontstaan, vanuit onze eigen frustratie. Dat kon en moest beter, vonden wij.

 

Pinkcube denkt mee

 

Pinkcube ontrafelde het hele proces en verbeterde het op alle punten. Het uitgangspunt: de klant staat centraal. Bestellen bij Pinkcube is als kijken door een roze bril: heerlijk zorgeloos. Een overzichtelijke website met handige zoekfuncties. Kies, klik, klaar. Een duidelijke offerte binnen 1 minuut en een digitaal ontwerp binnen 15 minuten. Wij houden van aanpakken en we weten wat werkt. Dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel.

 

Een kijkje in onze glazen bol

 

Het pionieren heeft ons geen windeieren gelegd, de samenwerkingen, klantbeoordelingen en gewonnen awards spreken voor zich. En dat we vaak gekopieerd worden, zien we als een compliment. Wij blijven ondertussen groeien en innoveren. Onlangs zijn we gestart in Spanje. De wereld ligt aan onze voeten, we kleuren ‘m Pinkcube-roze.

 

Bedrijfscultuur bij Pinkcube

 

Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een ambitieuze organisatie, waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. ‘Noaberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Ambitieus zijn we ook. Want binnenkort starten we in Spanje en ook Frankrijk volgt snel. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van Cliniclowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever.

 

Kom je terecht in een dynamische organisatie met een open, informele sfeer. We zijn voor de tweede keer Great Place To Work Certified en je hebt in één klap zo’n 35 superleuke collega’s die voor elkaar én voor onze klanten door het vuur gaan. Ideeën spuien, we zijn er dol op; we zijn nu al benieuwd naar die van jou! Behalen we onze targets, dan vieren we dat natuurlijk samen. Klaar voor een feestje? Wij zorgen ervoor dat jij een topexpert wordt in je vak; door nuttige trainingen en opleidingen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Die zijn bovengemiddeld.

 

Stage lopen, afstuderen of werken bij Pinkcube

 

Je kunt zelfstandig werken en bent leergierig, niet bang om nieuwe dingen te proberen. Je ziet waar er werk ligt en pakt het pro-actief op. Collega’s kunnen op je rekenen en je zet de klant centraal. Wat er ook gebeurt; jij zorgt voor je klant!

 
Sector
Handel en dienstverlening
Telefoonnummer
+31 (0)314 - 820 303 +31 (0)314 - 820**** Toon
Locatie
Doetinchem