FAQ voor werkgevers

Hoe maak ik een gratis bedrijfspresentatie aan?

We helpen je graag bij het aanmaken van de gratis bedrijfspresentatie op AchterhoekWerkt.nl. Neem contact op via het contactformulier op onze werkgeverspagina.

Hoe kan ik mij aanmelden/afmelden voor de nieuwsbrief?

Indien je een account aanmaakt dan accepteer je de voorwaarden en daarbij geef je ook toestemming om enkele keren per jaar een nieuwsbrief te ontvangen.

Bij elke nieuwsbrief die u van ons ontvangt kunt u zich afmelden door op de link ‘afmelden’ te klikken. Deze vindt u onderaan elke nieuwsbrief.

Hoe kan ik als werkgever een vacature plaatsen op Achterhoek Werkt?

Je kunt een vacature plaatsen nadat het bedrijfsprofiel is aangemaakt. In het account kun je via het menu direct een vacature plaatsen. Je dient daarvoor wel een abonnement af te sluiten. Deze is via het account aan te vragen of door te mailen of bellen met Achterhoek Werkt.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van dit platform?

Voor werkzoekenden is het gebruik van het platform gratis. Werkgevers kunnen gratis een bedrijfspresentatie aanmaken. Hierbij is het voor werkzoekenden mogelijk om een open sollicitatie te versturen naar jullie organisatie. Indien je als werkgever vacatures wilt plaatsen dan zijn daar kosten aan verbonden. Je betaalt een vaste bijdrage per jaar waarna je onbeperkt vacatures kan plaatsen. Wij bieden extra diensten aan, deze vind je op de werkgeverspagina. Wij helpen jullie organisatie graag bij het vinden van een geschikte kandidaat. Neem gerust contact met ons op zodat we je kunnen informeren over hoe wij het beste kunnen ondersteunen bij de werving van geschikte medewerkers.

Moet ik CV’s en reacties zelf opslaan?

Nee, alle reacties op jullie vacatures worden in het account bewaard. Je kunt eenvoudig selecties maken om reacties van sollicitanten in te zien.

Wanneer kunnen wij een CV inzien van een kandidaat?

Je kunt als werkgever een profiel inzien als:
– Een sollicitant een reactie heeft verstuurd op een door jullie geplaatste vacature.
– Een sollicitant een open sollicitatie heeft verstuurd naar jullie bedrijf.
– Een sollicitant heeft aangegeven dat hij/zij jullie bedrijf interessant vindt.

Hoe kan ik mijn profiel verwijderen?

Werkgevers dienen voor het verwijderen van de bedrijfspresentatie/account op Achterhoek Werkt een mail te sturen naar info@achterhoekwerkt.nl om aan te geven dat het account verwijderd moet worden. Wij zullen dit zorgvuldig verifiëren en daarna handmatig het account verwijderen.

Heb je een specifieke vraag, suggestie of opmerkingen of mis je een functionaliteit, waarmee wij onze dienstverlening kunnen verbeteren?

Stuur dan je bericht naar: info@achterhoekwerkt.nl
We zullen jouw e-mailbericht zo spoedig mogelijk beantwoorden. Alvast bedankt!