juli 5, 2024

LEAN FACILITATOR

Ben jij gepassioneerd over het optimaliseren van bedrijfs- en productieprocessen en gedreven in het implementeren van Lean-methodieken en Continuous Improvement? Dan is de rol van Lean Facilitator bij Pentair in Winterswijk iets voor jou!

Dienstverband: fulltime  |  Locatie: Winterswijk

ZO ZIET JOUW FUNCTIE ALS LEAN FACILITATOR ERUIT

Als Lean Facilitator bij Pentair in Winterswijk speel je een cruciale rol in het uitvoeren van organisatiebrede verbeterprojecten om de efficiëntie van de bedrijfsvoering te optimaliseren. Je specialiseert je in het analyseren en verbeteren van de productiecyclus, waarbij je gebruikmaakt van moderne methodieken.

Je leidt en begeleidt verbeterprojecten, waarbij je meetbare SQDCCP doelen en doelstellingen definieert en afstemt met het management. Hierbij organiseer je multidisciplinaire verbeteractiviteiten op zowel korte als lange termijn, rekening houdend met alle relevante randvoorwaarden en methodieken. Als expert in informatievoorziening analyseer je processen om verbetervoorstellen te formuleren, rapportages op te stellen en aanbevelingen te doen. Daarnaast verzorg je interne presentaties, trainingen en coaching om collega’s vertrouwd te maken met de toepassing van Lean principes en methodologieën.

Je hebt een centrale rol in het continue verbeterproces door verbetermogelijkheden te signaleren, knelpunten te vertalen naar verbeterprojecten, en acties aan te sturen om deze te implementeren. Je stimuleert collega’s om actief verbetervoorstellen aan te dragen en biedt hierbij de nodige ondersteuning en richting. Binnen het Operations Support team, verantwoordelijk voor planning, werkvoorbereiding, materiaalbeheer en continue verbetering, draag je bij aan het soepel verlopen van bedrijfs- en logistieke processen.

DIT IS WAT JOUW VOORGANGER LEAN FACILITATOR ZEGT OVER DE FUNCTIE

Voorganger Ron Bergsma vertelt over zijn rol en wat hij er zo uitdagend aan vindt: “Met een frisse en onbevooroordeelde blik kun je slimme, creatieve oplossingen vinden. Je hebt de vrijheid om te experimenteren, out-of-the-box te denken en nieuwe ideeën te testen. Samen met je collega’s werk je aan concrete verbeteringen die écht het verschil maken.”

WAT WIJ VAN JOU ALS LEAN FACILITATOR VERWACHTEN

  • HBO werk- en denkniveau, ervaring op het gebied van Lean;
  • Ervaring in operations management of in een productieomgeving;
  • Goede kennis van de Engelse taal

Jij hebt een sterke affiniteit voor continue verbetering en productieprocessen. Bij voorkeur heb je ervaring met ERP systemen. Je bent innovatief, resultaatgericht en beschikt over een sterk analytisch denkvermogen, waardoor je problemen kunt opsporen en gestructureerd kunt oplossen. Daarnaast ben je een teamspeler met een proactieve houding en sterke communicatieve vaardigheden. Werken bij Pentair betekent werken in een internationale omgeving, dus een goede beheersing van de Engelse taal is belangrijk. Jij werkt zelfstandig, maar staat er nooit alleen voor. Je werkt namelijk samen met een hecht team van deskundige en gedreven collega’s.

DIT KUN JIJ VAN ONS VERWACHTEN

Wij zijn onderdeel van een groot, beursgenoteerd Amerikaans bedrijf, maar binnen onze vestiging heerst nog altijd de gemoedelijke en informele werksfeer van het oude familiebedrijf. De lijnen zijn kort en de deuren staan hier altijd open. Wij hebben flexibele werktijden en kantoormedewerkers kunnen  gedeeltelijk thuis werken. Maar er is meer, namelijk:

  • Samen vieren van successen en mijlpalen
  • Een actieve personeelsvereniging
  • Flexibele werktijden
  • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden die passen bij jouw ambities en behoeften
  • Aandacht voor welzijn en gezondheid, zodat je duurzaam inzetbaar bent en blijft
  • Arbeidsvoorwaarden conform Metalektro
  • Afhankelijk van kennis en ervaring een bruto salaris van maximaal € 5.200 (bij een fulltime dienstverband)
  • Jaarlijks 27 verlofdagen en 13 ADV dagen (bij een fulltime dienstverband)
  • Laptop en mogelijkheid om een thuiswerkplek in te richten.

WIL JIJ BIJ ONS KOMEN WERKEN?

Solliciteren kan eenvoudig door jouw CV en motivatiebrief te sturen via het sollicitatieformulier of het te mailen naar Petra Jacobs, HR Business Partner via NLWINHR@pentair.com.

Wil je meer informatie over de functie voordat je solliciteert? Neem dan contact op met onze Teamleider Verspaning, Emiel Koldeweij, via telefoonnummer + 31 (0)543 547 461 of via emiel.koldeweij@pentair.com.

Opleidingsniveau
HBO
Dienstverband
Fulltime baan
Gewenste opleiding(en)
HBO werk- en denkniveau, ervaring op het gebied van Lean
Gewenste aantal uren (per week)
40
Pentair Fairbanks Nijhuis
Bekijk profiel
Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
101 tot / met 200 medewerkers
Telefoonnummer
0543 547474 0543 54**** Toon
Locatie
Winterswijk

Gerelateerde vacatures

Andere vergelijkbare vacatures die je wellicht interessant vindt: