Sorba Projects BV

Winterswijk

Over Sorba Projects BV

Bedrijfsactiviteiten van Sorba Projects BV

Wat doet Sorba Projects BV nu eigenlijk? Dat is een vraag die vaak gesteld wordt en het antwoord is dan “heel veel verschillende dingen”.

• Wij doen het projectmanagment van gevels, interieuren en infrastructuur vanaf het moment dat de architect een plan voorlegt tot en met het moment dat de laatste schroef gemonteerd is en de opdrachtgever tevreden is.
• ondertussen zijn onze engineers druk bezig alles uit te tekenen en te berekenen zodat de goede en passende materialen op tijd besteld kunnen worden door de werkvoorbereiders,
• onze assemblage alles montageklaar kan maken in onze eigen productie,
• de logistieke afdeling het op tijd in kan plannen om het naar de bouw te brengen
en onze monteurs het op de bouw volgens tekening kunnen monteren

We doen dat voor veel verschillende projecten en met veel verschillende materialen, om een paar voorbeelden te geven:
 
Gevels

o Het futuristische dak van de OV Terminal Arnhem,
o Het iconische Filmmuseum EYE in Amsterdam
o De glimmende spiegelgevel van Depot Boijmans Van Beuningen in Rotterdam
o Het pasgeopende Sluishuis in Amsterdam

Infrastructuur

o De perronkappen van de OV Terminal Arnhem
o Grote metrostations van o.a. de Elizabeth Line in Londen
o De Rotterdamse baan in Den Haag

Natuurlijk hebben we nog veel meer gedaan, wil je daar meer van zien, kijk dan eens op instagram, (sorba_shaping_architecture) , daar delen we de mooiste foto’s van onze projecten door de jaren heen.

Bedrijfscultuur bij Sorba Projects BV

Als je begint bij Sorba Projects wordt je natuurlijk eerst voorgesteld aan je nieuwe collega’s, dan begint je inwerkperiode. Je krijgt alle ins en outs te horen en te zien die belangrijk zijn voor je functie. Afhankelijk van je functie kan het zijn dat je ook regelmatig op pad gaat naar een project waar je aan werkt.

Tussen de middag kun je samen met je collega’s een stuk wandelen door de Winterswijkse natuur of je gaat naar de kantine om te lunchen. En er is altijd een reden om te trakteren, jarig, nieuwe auto of vakantie, regelmatig staat er een lekkere traktatie klaar voor alle collega’s.

Of je nu als assemblagemedewerker werkt of als project engineer, geen project is hetzelfde, dat betekent dat je werk heel afwisselend is.

Regelmatig wordt er op de vrijdagmiddag een bijeenkomst georganiseerd om te bespreken welke projecten er actueel zijn, wat er goed gaat en wat er beter kan. Zo leren we van elkaar en kunnen we elkaar adviseren, tips geven en er samen voor zorgen dat een project een succes is.

Als er iets te vieren is, dan slaan we dat bij Sorba Projects niet over! Jubilea van collega’s worden altijd gevierd en natuurlijk zijn er ook de vakantie- en kerstborrel!

We werken hard en er is tijd voor ontspanning, gezelligheid en collegialiteit!

Stage lopen, afstuderen of werken bij Sorba Projects BV

Bij Sorba zoeken we altijd technisch talent!
Heb je een bouwkundige, werktuigbouwkundige of een vergelijkbare achtergrond op minimaal MBO niveau, dan ben je van harte welkom om kennis te maken!

In de bouw is werken met 3D en BIM standaard geworden, dus wanneer je ervaring hebt met de moderne software die daar voor gebruikt wordt is dat een pré. Welke software vinden we niet zo belangrijk, we leren je de software waar wij mee werken.

Je werkt samen in een team aan verschillende projecten. Met je team ben je ook verantwoordelijk voor een project, van tekening tot oplevering. Er wordt dan ook van je verwacht dat je je eigen werkzaamheden zelfstandig kunt uitvoeren.

We hebben projecten in Nederland, Duitsland en Engeland, daarom is het belangrijk dat je goed kunt communiceren in het Nederlands en in ieder geval in het Duits of Engels, beide is natuurlijk helemaal mooi.

 

Bedrijfsvideo Sorba Projects BV

Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
51 tot / met 100 medewerkers
Opgericht in
1977
Telefoonnummer
0543 546 700 0543 546**** Toon
Locatie
Winterswijk