Veld Koeltechniek

Groenlo

Over Veld Koeltechniek

Bedrijfsactiviteiten van Veld Koeltechniek

Veld Koeltechniek B.V. is een vooraanstaande, landelijk opererende organisatie in koudetechniek.

Bedrijfscultuur bij Veld Koeltechniek

Wij willen ons graag aan jou voorstellen! Wij geloven dat het succes van ons bedrijf gedragen wordt door twee pijlers: Onze merken en onze mensen! En we zijn van mening dat door het beste uit onze mensen te halen het beste resultaat bereikt wordt en dat ieder individu deel uitmaakt van het gehele team! Elke organisatie heeft zijn eigen bedrijfscultuur, zo ook Veld Koeltechniek.

Onze cultuur laat zich het best omschrijven door middel van de volgende kernwoorden: motiveren, uitdagingen, open communicatie, delegeren, constructieve samenwerking en resultaatgerichtheid. Wij hechten binnen ons bedrijf veel waarde aan collega’s die gedreven zijn om goede resultaten te behalen. Vastberadenheid en creativiteit zijn daarbij van belang. Om dit voor elkaar te krijgen, hebben wij een organisatie waar de verantwoordelijkheden laag in de organisatie liggen.

Wij zoeken mensen die uitdagingen aan willen gaan. Ondernemerschap koppelen aan teamspel en commitment en bedrevenheid tonen. Wat heeft Veld Koeltechniek mensen te bieden: Wij willen het beste uit mensen halen door carrièremogelijkheden te bieden, door deel te laten nemen aan projecten en door trainingen en opleidingen te laten volgen.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Veld Koeltechniek

Wij geloven dat het succes van ons bedrijf gedragen wordt door twee pijlers: Onze merken en onze mensen! En bij Veld Koeltechniek zijn wij van mening dat door het beste uit onze mensen te halen het beste resultaat bereikt wordt en dat ieder individu deel uitmaakt van het gehele team!

Elke organisatie heeft zijn eigen bedrijfscultuur, zo ook Veld Koeltechniek. Wij laten ons omschrijven door middel van de volgende kernwoorden: motiveren, uitdagingen, open communicatie, delegeren, constructieve samenwerking en resultaatgerichtheid. Wij hechten veel waarde aan collega’s die gedreven zijn om goede resultaten te behalen. Vastberadenheid en creativiteit zijn daarbij van belang. Om dit voor elkaar te krijgen, hebben wij een organisatie waar de verantwoordelijkheden laag in de organisatie liggen.

Wij zoeken mensen die uitdagingen aan willen gaan. Ondernemerschap koppelen aan teamspel en commitment en bedrevenheid tonen. Wat hebben wij mensen te bieden: Wij halen het beste uit mensen door carrièremogelijkheden te bieden, door deel te laten nemen aan projecten en door trainingen en opleidingen te laten volgen.

Sfeerbeelden van Veld Koeltechniek

Bedrijfsvideo Veld Koeltechniek

Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
201 tot / met 500 medewerkers
Telefoonnummer
+31 646318328 +31 64631**** Toon
Locatie
Groenlo