Ter Horst Groep

Varsseveld

Over Ter Horst Groep

Bedrijfsactiviteiten van Ter Horst Groep

Op deze website vindt u uitgebreide informatie over de diverse activiteiten van de werkmaatschappijen van de Ter Horst Groep.

Of het nu gaat om inzameling van oud ijzer en metalen, afvalinzameling, sloop- en saneringswerkzaamheden, speciaal transport, machineverhuizingen en telekraanverhuur, reiniging van straten, (bedrijfs)terreinen, pleinen, kolken en riolen of metaaltechniek, bij Ter Horst bent u aan het juiste adres.

Onze gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers lopen graag nét dat stapje harder om u naar tevredenheid van dienst te zijn.

Gemeenten, overheden, bedrijven, horeca, verenigingen, instellingen en particulieren maken gebruik van onze dienstverlening.

Wil je meer weten over onze bedrijfsactiviteiten? Je kunt er meer over lezen op onze website.

https://www.terhorstgroep.nl/over-ons.aspx : Ter Horst Groep

Bedrijfscultuur bij Ter Horst Groep

Wij zijn een snel groeiende speler in de afval- en recyclingbranche. We hebben vestigingen in Varsseveld, Goor en Veenendaal en vanuit deze vestigingen voeren wij onze Nederlandse activiteiten uit. Nadat Ter Horst in 1965 is gestart met haar activiteiten, is de organisatie uitgegroeid tot een veelzijdig, bloeiend en internationaal bedrijf. Ter Horst beschikt samen met haar buitenlandse vestigingen in Antwerpen (B), Bocholt (D) en Lille (F) over ruim 80 voertuigen en er zijn totaal ruim 150 mensen werkzaam. Door de ambitie om te blijven groeien, is Ter Horst Groep continu op zoek naar uitbreiding van haar team!

Aanvullende informatie

Kom jij ons enthousiaste team versterken in onze groeiende organisatie? Stuur dan jouw motivatie met een uitgebreide CV naar info@terhorstgroep.nl of per post naar:

Ter Horst Groep
Afdeling personeelszaken
Aaltenseweg 58
7051 GV Varsseveld

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacqueline te Paske, telefoon: 0315-241883. Of bekijk de vacatures op

https://www.terhorstgroep.nl/vacatures.aspx: Ter Horst Groep

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Ter Horst Groep

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
101 tot / met 200 medewerkers
Telefoonnummer
0315-241883 0315-24**** Toon
Locatie
Varsseveld