Mainfreight Europe

's-Heerenberg

Over Mainfreight Europe

Bedrijfsactiviteiten van Mainfreight

Mainfreight Europe is een wereldwijde logistiek dienstverlener met locaties in Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Amerika en Europa met een sterk netwerk voor klantspecifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing, transport- en distributie-oplossingen.

Voor Europa hebben wij kantoren in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Roemenië, Rusland , Polen, Oekraïne en Engeland.

Bedrijfscultuur bij Mainfreight

Mainfreight Europe is een organisatie met de uitstraling van een familiebedrijf met korte communicatielijnen.

De cultuur van onze organisatie kenmerkt zich als uiterst klant- en servicegericht, professioneel, weinig hiërarchisch en met een grote betrokkenheid en loyaliteit van de medewerkers. Kortom een informele sfeer met een stevige no-nonsense mentaliteit.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Mainfreight

Wij vinden het belangrijk om mensen al jong te interesseren voor onze organisatie. Daarom bieden we regelmatig stage-/afstudeer mogelijkheden waarbij we jou de kans geven je verder te ontwikkelen en te groeien. Als stagiaire krijg je inzicht in de organisatie, werk je aan je vaardigheden, doe je ervaring op en kom je in contact met verschillende afdelingen binnen de organisatie. Naast mogelijkheden in ’s-Heerenberg hebben we ook bij de vestigingen in Geleen, Rotterdam, Schiphol, Brussel en Oostende regelmatig plek voor stagiaires.

Wij proberen stages mogelijk te maken op alle niveaus, zo bieden we stageplekken aan voor Wo- en Hbo studenten en Mbo stages voor zowel BBL als BOL. Kijk voor ons actuele vacature aanbod op careers.mainfreight.com.

Aanvullende informatie

MANAGEMENT TRAINEESHIP
Ben jij het leidinggevend talent waar wij naar op zoek zijn? Ben je (bijna) afgestudeerd en heb je passie voor logistiek? Sta je in de startblokken om je kennis en leidinggevende capaciteiten verder te ontwikkelen en deel uit te gaan maken van ons team? Dan is het Europees Management Trainee Programma van Mainfreight Europe wellicht perfect voor jou!

Nieuwe wereldmarkten, groeiende (inter)nationale handel en warehousing betekenen voor veel bedrijven een stijging in logistieke activiteiten. Om ook in de toekomst de topkwaliteit van onze dienstverlening in dit vakgebied te kunnen blijven garanderen zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. We zijn op zoek naar jonge mensen die uitblinken in hun prestaties, team workers in hart en nieren zijn en die graag deel uit willen gaan maken van de Mainfreight familie.
Kijk voor meer informatie op careers.mainfreight.com.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Mainfreight Europe

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
> 500 werknemers medewerkers
Telefoonnummer
0314678532 031467**** Toon
Locatie
's-Heerenberg