DACHSER Netherlands B.V.

Zevenaar

Over DACHSER Netherlands B.V.

Bedrijfsactiviteiten van DACHSER Netherlands B.V.

DACHSER is één van de wereldleiders in de logistieke branche. Door de combinatie van een naadloos, wereldwijd transportnetwerk met warehousing, klantspecifieke services en vooruitstrevende IT-oplossingen, creëert DACHSER de meest intelligente combinatie en integratie van logistieke netwerkcompetenties wereldwijd. Met 30.500 medewerkers en 396 locaties in 44 landen wereldwijd genereerde DACHSER in 2017 een omzet van 6,1 miljard euro. Het familiebedrijf uit 1930 vervoerde 81,7 miljoen zendingen met een gewicht van 39,8 miljoen ton. Ben je op zoek naar een baan of stage in de logistiek? Dan ben je bij het DACHSER in Zevenaar op de juiste plek. Wij bieden een groot aantal startmogelijkheden en arbeidskansen op verschillende afdelingen.

Bedrijfscultuur bij DACHSER Netherlands B.V.

DACHSER biedt meer dan transport alleen. Intelligente logistiek vormt onze uitdaging. Profiteer van een sector met toekomst, een boeiende carrière en een gezellige bedrijfscultuur. Als één van de weinige familie ondernemingen tussen de grote spelers verbinden wij authentieke identiteit met een internationale visie, menselijkheid met professionaliteit en jarenlange ervaring met de modernste IT-technologieën.

Heb jij zojuist je HAVO, VWO of MBO-niveau 4 (richting Logistiek of Commercieel) diploma behaald of haal je die binnenkort? Wil je graag aan de slag bij een internationaal bedrijf en vind jij alles wat met logistiek te maken heeft reuze interessant? Kom dan eens praten over je kansen en mogelijkheden bij Dachser Netherlands B.V.

Sfeerbeelden van DACHSER Netherlands B.V.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door DACHSER Netherlands B.V.

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Transport en logistiek
Bedrijfsgrootte
201 tot / met 500 medewerkers
Telefoonnummer
+31 (0) 180 635311 +31 (0) 180 63**** Toon
Locatie
Zevenaar