A12 Personeelsdiensten B.V.

Duiven

Over A12 Personeelsdiensten B.V.

Bedrijfsactiviteiten van A12 Personeelsdiensten B.V.

Wij zijn de bemiddelaar als het gaat om de match tussen de vraag naar personeel en onze kandidaten die we beschikbaar hebben. Op het gebied van logistiek, grond-, weg- en waterbouw, de technische sector en de industrie.

Bedrijfscultuur bij A12 Personeelsdiensten B.V.

Ben jij op zoek naar een baan die echt bij je past? Bij een baan die je kwaliteiten tot recht doet komen. Een baan waarbij je meer bent dan alleen een medewerker? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kijken niet alleen naar je diploma’s of certificaten maar we gaan het gesprek aan om te kijken wie je bent en op wat voor functie je het beste past. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je met plezier werkt. Dus wij kijken in overleg met jou of een werkgever bij je past. Daarnaast geldt ook voor jou dat we de juiste certificaten hebben. Als je uitgeleend wordt door ons aan een andere partij dan mag je erop vertrouwen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Dus zoek je werk op het gebied van logistiek, grond-, weg- en waterbouw, de technische sector en de industrie, neem contact met ons op. Voor je het weet heb je die baan gevonden die echt bij je past.

Stage lopen, afstuderen of werken bij A12 Personeelsdiensten B.V.

Wij zijn opzoek naar enthousiaste medewerkers die ambitie hebben om in de transport of logistiek te werken. Plezier in je baan hebben staat bij A12 Personeelsdiensten op nummer 1.

Sfeerbeelden van A12 Personeelsdiensten B.V.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door A12 Personeelsdiensten B.V.

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Transport en logistiek
Bedrijfsgrootte
201 tot / met 500 medewerkers
Telefoonnummer
0316-247350 0316-24**** Toon
Locatie
Duiven