Arriva Regio Achterhoek-Rivierenland

Anders

Over Arriva Regio Achterhoek-Rivierenland

Bedrijfsactiviteiten van Arriva Regio Achterhoek-Rivierenland

Arriva Regio Achterhoek-Rivierenland Nederland maakt deel uit van de Arriva Groep. Deutsche Bahn is eigenaar van de Arriva Groep. Arriva is een toonaangevende exploitant van personenvervoer.

Met rond de 55.000 werknemers is het bedrijf actief in 15 Europese landen. Arriva Nederland telt met inbegrip van de onlangs verworven concessies ruim 4.000 medewerkers en verzorgt trein- en busvervoer in de provincies Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Noord-Brabant en Zuid-Holland.

Naast trein- en busvervoer exploiteert Arriva samen met Koninklijke Doeksen de Waterbus in Zuid-Holland en is actief in de Nederlandse touringcarbranche als Arriva Touring. Arriva is een ondernemende, slagvaardige speler in het personenvervoer met passie voor samenwerken, kwaliteit en resultaat. Dit doet de onderneming door de reizigers een Goede Reis! te bieden. De belangrijkste kernwaarden zijn: veilig, betrouwbaar, ondernemend, toegankelijk en betrokken. Arriva heeft als doelstelling om een steeds grotere rol te spelen in het personenvervoer. Dit wordt bereikt door het ontwikkelen van innovatieve vervoeroplossingen om zo het comfort en de veiligheid voor de reiziger te optimaliseren. Arriva Nederland groeit en biedt resultaatgerichte professionals een uitdagend carrièreperspectief in een internationale en dynamische onderneming.

Bedrijfscultuur bij Arriva Regio Achterhoek-Rivierenland

Werken voor Arriva Regio Achterhoek – Rivierenland betekent werken bij een bedrijf dat:
– Continu in beweging is
– Open staat voor nieuwe ideeën
– Korte lijnen heeft
– Een informele cultuur heeft
– Bestaat uit enthousiaste en zeer gedreven medewerkers

Stage lopen, afstuderen of werken bij Arriva Regio Achterhoek-Rivierenland

“Wij willen graag dat onze werknemers enthousiast en gedreven zijn. Daarnaast dat ze nieuwe “out of the box” ideeën aandragen en meedenken met onze organisatie.”

Bedrijfsvideo Arriva Regio Achterhoek-Rivierenland

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Arriva Regio Achterhoek-Rivierenland

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Transport en logistiek
Bedrijfsgrootte
201 tot / met 500 medewerkers
Telefoonnummer
06-31900763 06-3190**** Toon
Locatie
Anders