Gesink BV

Zelhem

Over Gesink BV

Bedrijfsactiviteiten van Gesink BV

Het internationale groupage vervoer gebeurt dagelijks door geheel Europa, waaronder Nederland, Duitsland (snelle service door lijndiensten), Zwitserland, Oostenrijk, België, Noord-Italië en Frankrijk. Alle overige Europese bestemmingen bestrijkt Gesink zelf of door middel van betrouwbare partners.

Naast groupage vervoer is Gesink ook gespecialiseerd in het vervoeren van staal en bouwmaterialen. Tevens verzorgen wij totaalpakketten van 1 kg tot 25000 kg. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een wagenpark met ca. 65 eenheden. Al onze wagens zijn voorzien van een aparte ADR uitrusting en de chauffeurs beschikken over een ADR- diploma om gevaarlijke stoffen te vervoeren. Naast het vervoer van goederen verzorgen wij ook voor u de handling aan goederen. Ook als het gaat om voorraadbeheer. Opslag, crossdocking en orderpicking: wij regelen het voor u. Wij beschikken ook over diverse opslag locaties die geschikt zijn voor de meest uiteenlopende goederen. De goederen kunnen zowel op grondlocatie of in een palletstelling worden opgeslagen.

Bedrijfscultuur bij Gesink BV

“Transportbedrijf Gesink BV Zelhem staat voor service, kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit, betrokkenheid en is jong en dynamisch. Onze doelstelling is: De klant telt! Enkele specialiteiten:
– Onze core- business ;snelle service op Duitsland door o.a. lijndiensten.
– Opslag en distributie.
– Bouw logistiek.
– Korte lijnen met klanten.”

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Gesink BV

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Transport en logistiek
Bedrijfsgrootte
51 tot / met 100 medewerkers
Telefoonnummer
0314-626420 0314-62**** Toon
Locatie
Zelhem