VCMI NV

Over VCMI NV

Bedrijfsactiviteiten van VCMI NV

VCMi NV is een onafhankelijk bureau dat in breedste zin van woord veldwerkzaamheden uitvoerd. Het bedrijf is gevestigd in het oosten van Nederland en voert werkzaamheden uit voor oa. overheden, provincies, gemeentes, kleine en grote adviesbureau’s, water/nuts bedrijven en aannemers. VCMi “Veldwerk, Controles en Milieu-inspecties” is in 2002 opgericht. Sinds die tijd is er onophoudelijk gewerkt aan het uitbreiden en verbeteren van materiaal en het opleiden van personeel. Hierdoor is er een schat aan ervaring en kennis aanwezig.

Mocht het gewenst zijn om vooraf vrijblijvend een locatie-inspectie door een medewerker van VCMI NV te laten uitvoeren is dit in goed overleg mogelijk. Vooral bij grotere complexe onderzoeken kan dit zowel uitvoeringstechnisch als financieel vele voordelen opleveren.

Bij opdracht van een bepaald project- (bodem)onderzoek of inhuur/uitbesteding van een gespecialiseerd VCMi medewerker vragen wij U de informatie minimaal 2 dagen voor aanvang uitvoering aan te leveren. VCMi heeft dan nog voldoende mogelijkheid om werkzaamheden aan te melden bij de CI en eventuele (KLIC) meldingen aan te vragen. Bij calamiteiten is dit niet altijd mogelijk, maar doen wij ons uiterste best voor een snelle, betrouwbare en deskundige aanpak zorg te dragen.

Bedrijfsvideo VCMI NV

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door VCMI NV

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
11 tot / met 20 medewerkers
Telefoonnummer
0316 532256 0316 53**** Toon