ForFarmers

Lochem

Over ForFarmers

Bedrijfsactiviteiten van ForFarmers

Wij geloven in een gezonde toekomst voor de agribusiness. En jij?

ForFarmers, Europees marktleider in de veevoerindustrie, speelt een vitale rol in een dynamische wereld: de voedselproductieketen. Onze belangrijkste uitdaging? De groeiende wereldbevolking op duurzame wijze voorzien van voedsel.

For the Future of Farming
We geloven in een gezonde toekomst voor de agribusiness. Niet voor niets is onze missie: ‘For the Future of Farming’. En daarvoor werken we intensief samen met onze klanten voor een concreet resultaat: een beter rendement, een gezondere veestapel en een hogere efficiëntie. Wij leveren de beste voeroplossingen voor hun individuele bedrijfssituatie.

Investeren in kennis
ForFarmers is ambitieus en timmert volop aan de weg. Om daadwerkelijk dé partner van agrarische ondernemers te zijn, investeren wij continu in de kennis van onze medewerkers. Zij kennen de klant en diens bedrijf door en door. En juist dankzij die kennis kunnen zij de klant helpen zijn bedrijfsdoelstellingen te realiseren. We verkopen dus niet alleen voer, maar werken intensief met onze klanten samen en geven deskundig advies over de verschillende aspecten van hun bedrijfsvoering.

Ambitie
De lat voor onze internationale kennis, onze innovatieve en duurzame Total Feed-oplossingen en management tools ligt hoog. Want hiermee zijn boeren in staat hun doelen te bereiken. Dit betekent dat we volop mogelijkheden hebben voor getalenteerde en ambitieuze mensen, ongeacht of je nu verstand hebt van koeien, van IT of van Finance.

Trots op onze teamspirit
Onze cultuur is open, professioneel en ondernemend. Wij zijn trots op de agrarische sector en op onze teamspirit en stimuleren de verdere ontwikkeling van onze medewerkers. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar talent met ambitie dat zich in wil zetten For the Future of Farming.

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en zoek je een innovatief en dynamisch bedrijf? Dan is ForFarmers de werkgever voor jou.

Bedrijfscultuur bij ForFarmers

Wie is ForFarmers?
Sta jij er weleens bij stil waar jouw zondagse zachtgekookte eitje vandaan komt? De melk in je caffè latte? Of de rookworst en het spek bij je boerenkool? De dieren die deze producten produceren, moeten zelf uiteraard ook eten. En daar komt ForFarmers in beeld.

ForFarmers produceert voer voor rundvee, varkens en pluimvee in zowel de gangbare als de biologische veehouderij. En dat klinkt eenvoudiger dan het is. Want vergis je niet: in zo’n ogenschijnlijk simpel brokje zit heel veel kennis, onderzoek en innovatie verstopt. Zaken waar wij als onderneming veel in investeren.

‘Je bent wat je eet’ geldt ook voor dieren. Voer is van grote invloed op de gezondheid, het welzijn en de productiviteit van de dieren. En op de smaak en kwaliteit van de producten die zij voortbrengen. Voer is dus ook zeer bepalend voor het resultaat van de veehouder. En daarmee voor diens toekomstperspectief.

Aanvullende informatie

Twee keer per jaar organiseren we de ForFarmers Stage Dag.
Het moment om in contact te komen met ForFarmers om echt binnen te kijken en te onderzoeken welke stage of afstudeeropdracht bij je past! Kijk hier voor meer informatie op www.werkenbijforfarmers.nl

Bedrijfsvideo ForFarmers

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door ForFarmers

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Milieu en Agrarische sector
Telefoonnummer
06 83 11 23 58 06 83 11 2**** Toon
Locatie
Lochem