I-Real

Doetinchem

Over I-Real

Bedrijfsactiviteiten van I-Real

De oorsprong van I-Real
I-Real past het principe van Internet of Things (IoT) al toe vanaf de oprichting in 2003, waarbij toen nog gesproken werd over Machine-to-Machine (M2M) communicatie. Het eerste toepassingsgebied hierin was ten behoeve van watermanagement. In de loop van de jaren heeft I-Real hetzelfde concept toegepast op andere beheersgebieden in de openbare ruimte zoals energie, verkeer, gronden en reststromen.

In 2003 is I-Real begonnen met een project voor een groot waterschap in Nederland (Rijn en IJssel). Hierbij was de initiële vraag om een monitoring en besturingssysteem te ontwerpen en te implementeren voor diverse objecten in de waterketen, zoals stuwen, sluizen en gemalen. De grootste uitdaging hierbij bleek dat elk object was geleverd door verschillende leveranciers en daarmee voorzien van zijn eigen protocol en interface. Voor een succesvolle implementatie was een meer open software systeem gewenst dat ook nog eens kon communiceren via diverse (telecom) verbindingen. Hieruit is onze oplossing H2gO ontstaan. Een prachtige voorloper op de huidige trend van Internet of Things, waarbij allerlei voorwerpen en objecten verbonden zijn via het internet. Binnen IoT kunnen objecten communiceren met personen en andere objecten. Op grond hiervan nemen ze autonome beslissingen. Het door I-Real samenbrengen van de fysieke objecten en de virtuele wereld geeft geheel nieuwe inzichten en biedt mogelijkheden ter verbetering van het integraal beheer van objecten en installaties.

Bedrijfscultuur bij I-Real

I-Real verbindt mensen, installaties en sensoren met intelligente software voor integraal en efficiënt beheer, I-Real staat daarom ook voor Interactive Reality.

Sinds haar bestaan heeft I-Real haar gebruikers laten ervaren dat mensen, objecten en sensoren in het veld onderling efficiënt en interactief kunnen samenwerken. Interactive Reality betekent dat onderliggende data wordt ontsloten uit fysieke technische installaties, om hiermee intelligente beslissingen te nemen die worden gebruikt voor automatische sturing.

Wij passen onze software en besturingssystemen toe voor waterbeheer, energiemanagement en verkeerssystemen. Al deze oplossingen zijn voor onze gebruikers modulair, koppelbaar, maar vooral ook tastbaar. I-Real beheerst alle facetten van deze oplossingen. Van PLC besturing tot Webinterface en alles wat zich hier tussenin bevindt. Kwaliteit van het eindproduct en uitstekende service richting onze afnemers zijn voor I-Real zeer belangrijk.

Stage lopen, afstuderen of werken bij I-Real

• Minimaal een MBO werk- en denkniveau;
• Enige jaren werkervaring als accountmanager bij voorkeur in de sectoren grondwater en/of afvalwater;
• Een communicatief vaardige gesprekspartner op alle niveaus;
• Een gedreven, enthousiaste, proactieve en creatieve collega;
• Strategisch inzicht en een oplossingsgerichte instelling.

Bedrijfsvideo I-Real

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door I-Real

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
11 tot / met 20 medewerkers
Telefoonnummer
0314 366 600 0314 366**** Toon
Locatie
Doetinchem