Colubris Cleantech

Winterswijk

Over Colubris Cleantech

Bedrijfsactiviteiten van Colubris Cleantech

We zijn een projectenorganisatie met 35 jaar ervaring in milieutechnieken. We houden ons bezig met het verbeteren van het milieu in de industriële sector. We bouwen hiervoor installaties voor het zuiveren van industrieel afvalwater en het scheiden van uiteenlopende afvalstromen van huishoudelijk tot bouw en sloop.

Bedrijfscultuur bij Colubris Cleantech

Wanneer je zou werken bij Colubris Cleantech, houdt je je bezig met de internationale markt. En omdat onze technisch oplossingen voor de gehele industrie inzetbaar zijn, is onze doelgroep erg divers en komen wij over de hele wereld.

Omdat het een familiebedrijf is, hangt er een gemoedelijke werksfeer en werken we volgens belangrijke familiekernwaarden. Dit zal je merken hoe wij met elkaar omgaan en hoe we met klanten te werk gaan.

De organisatie zit in een nieuwe fase van verandering en verbetering. Je zult merken dat er flinke stappen gezet worden die het bedrijf naar de volgende level van succes zullen brengen.

De focus ligt ook op het verjongen van de organisatie waar nieuwe medewerkers de kans krijgen om met ervaren collega’s het verschil te gaan maken. Het bedrijf staat namelijk erg open voor nieuwe inzichten en ideeën.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Colubris Cleantech

Wij willen graag dat onze werknemers gemotiveerd en positief zijn, leergierig, flexibiliteit hebben, Engelse taal beheersen, initiatief kunnen tonen, meedenkend en zelfstandig zijn.

Bedrijfsvideo Colubris Cleantech

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Colubris Cleantech

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Milieu en Agrarische sector
Bedrijfsgrootte
51 tot / met 100 medewerkers
Telefoonnummer
0543551370 054355**** Toon
Locatie
Winterswijk