ESBRO

Wehl

Over ESBRO

Bedrijfsactiviteiten van ESBRO

Premium poultry

Wij zijn ESBRO. De meest vooruitstrevende pluimveeslachterij van Nederland. En tegelijkertijd een familiebedrijf met een rijke historie. Dat is wat ons zo bijzonder maakt. Altijd zijn innovatie en kwaliteit leidend geweest in onze bedrijfsvoering. Dat zit ons nou eenmaal in de genen. Wij – 600 gedreven mensen sterk- staan voor premium poultry. Sommige teamleden al meer dan 40 jaar!

Hypermodern en vitaal

We kenden in 1964 in Doetinchem onze start. Sinds 2016 zijn we dochteronderneming van PHW/Wiesenhof. We zijn uitgegroeid tot een hypermoderne slachterij, inmiddels gevestigd in het Gelderse Wehl. Met nog steeds dezelfde bevlogenheid voor ons vak en met alle faciliteiten in huis voor een vitale toekomst.

Kip naar een hoger niveau

Dankzij onze band met Wiesenhof kunnen we werken vanuit een volledig geïntegreerde keten. Samen met ons zusterbedrijf GroenlandKip uit Bodegraven vormen we GroenlandGroup. Een daadkrachtige en marktgerichte tandem, die de kipcategory naar een hoger niveau tilt.

Bedrijfscultuur bij ESBRO

Kom ons versterken

Sta jij voor aandacht en ambitie? Wil je vooruit in de wereld van food? Kom dan ons hechte team versterken! Wij zijn ESBRO: de meest betrokken en moderne pluimveeslachterij van Nederland.

Messcherp en kakelvers

Dankzij onze messcherpe werkwijze staan we garant voor premium poultry. Hierin willen we elke dag beter worden. Daarbij doen we graag een beroep op jouw expertise. Help je ons onze kakelverse kwaliteit naar een nóg hoger niveau te tillen? Zie je de uitdaging zitten? Stuur ons gerust een open sollicitatie of bekijk hier onze actuele vacatures.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door ESBRO

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Milieu en Agrarische sector
Bedrijfsgrootte
> 500 werknemers medewerkers
Telefoonnummer
0314 332 741 0314 332**** Toon
Locatie
Wehl