Garvo bv

Drempt

Over Garvo bv

Bedrijfsactiviteiten van Garvo bv

Garvo ontwikkelt, produceert en verkoopt diervoeders waarmee dieren de kwaliteit van het leven ervaren. Daarnaast werkt Garvo aan netwerken, samenwerken, adviseren, events, training en klantondersteuning. Garvo gelooft in uitwisseling van ideeën en ervaringen. Geven en ontvangen, luisteren en verder ontwikkelen. Zo groeit vakmanschap in dienstbaarheid.

Bedrijfscultuur bij Garvo bv

Garvo is een passievolle onderneming waar het niet bij ideeën blijft! Garvo is een familiebedrijf, Garvo heeft visie,komt op voor wat ze wil en weet dat over te brengen via haar producten en uitingen op mens en dier. Als diervoederproducent is Garvo is een nieuwe weg ingeslagen. De kunst van het leven (in de zin van gezond zijn, gezond blijven én genieten) is loslaten. Binnen Garvo zijn de bestaande structuren losgelaten en daarmee is de basis gelegd voor de nieuwe onderneming. Garvo = Leven. Garvo groeit en Garvo laat groeien! We blijven werken aan de kwaliteit van onze producten en aan onze vaardigheden en geven “handen en voeten” aan onze ideeën.

Garvo ontwikkelt, produceert en verkoopt diervoeders waarmee dieren de kwaliteit van het leven ervaren. Daarnaast werkt Garvo aan netwerken, samenwerken, adviseren, events, training en klantondersteuning. Garvo gelooft in uitwisseling van ideeën en ervaringen. Geven en ontvangen, luisteren en verder ontwikkelen. Zo groeit vakmanschap in dienstbaarheid. Onder groeien verstaan we (ook) dat we meer mensen bereiken die onze producten afnemen. Dat levert een positieve bijdrage aan een wereld met gezonde tevreden dieren en mensen.

We geven u als (nieuwe) relatie alle mogelijke ruimte. Immers, u, uw visie en natuurlijk uw dieren inspireren ons. Garvo kan wellicht een nog niet eerder ontdekt gezichtspunt toevoegen aan uw plannen of uw koers. Samen gaan we verder in de stroom van het leven en kunnen we met de dieren genieten van succes. De missie van Garvo is een bijdrage te leveren aan een wereld waarin mensen en dieren alle ruimte hebben om van het leven te genieten. Garvo is LEVEN en inspireert mens en dier.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Garvo bv

We zoeken naar een iemand die in een stage of afstudeeropdracht ons gaat helpen bij de implementatie van een nieuwe website, geintegreerd met de mogelijkheden die social media biedt. Het gaat hierbij om de keuze van een webburo, de samenwerrking met een vormgever, contentschrijver, mogelijkheden tot internetwinkel, blogs etc

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Garvo bv

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Handel en dienstverlening
Bedrijfsgrootte
11 tot / met 20 medewerkers
Telefoonnummer
0313472321 031347**** Toon
Locatie
Drempt