Alteco Europe B.V.

Wehl

Over Alteco Europe B.V.

Bedrijfsactiviteiten van Alteco Europe B.V.

Alteco Europe B.V. is een internationaal opererende onderneming, gespecialiseerd in advies, engineering, productie en montage van verhoogde vloeren (computervloeren). Onze systeemoplossingen komt u overal tegen, van kantoren, banken, ziekenhuizen en bedrijfsruimten tot centrales, computerruimten, schakelruimtes, regelkamers, laboratoria en cleanrooms.

Als partner levert Alteco de optimale toegevoegde waarde. We inventariseren, adviseren en zorgen aansluitend voor de perfecte realisatie en nazorg. We kunnen ook eventueel bouwtechnische adviezen uitbrengen. Alteco gaat verder. Als er afwijkende formaten, materialen of afwerkingen moeten komen, zorgen we daarvoor. Als specialist pur sang kunnen we elke vertaalslag maken van techniek naar ontwerp. We hebben veel ervaring op ons vakgebied, zijn vertrouwd met de eisen en wensen van de markt, en engineeren, produceren en monteren alle vloeren zelf. Bij Alteco zijn het niet de vierkante meters die tellen. Maar de analyse van uw problematiek en een relevante oplossing.

Bedrijfscultuur bij Alteco Europe B.V.

Alteco is een ambitieuze organisatie met een Achterhoekse mentaliteit. Wij gaan samen voor kwaliteit en een tevreden klant. Als medewerker bij Alteco neem je zelf initiatieven. Wij bieden je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Wij zoeken gedreven medewerkers. Voor jonge talenten hebben wij niet structureel werkervaringsplekken. Wel hebben wij regelmatig studie-gerelateerde klussen liggen voor studenten. Te denken valt aan het ontwerpen van nieuwe producten. Daarvoor zoeken wij industrieel ontwerpers en werktuigbouwkundige studenten.

Heb jij interesse om af en toe op projectbasis voor ons te werken? Mail ons dan jouw interesse en CV via Achterhoek Werkt.

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Alteco Europe B.V.

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
6 tot / met 10 medewerkers
Telefoonnummer
+31 (0) 314 365 356 +31 (0) 314 365**** Toon
Locatie
Wehl