Omgevingsdienst Achterhoek

Hengelo (Gld.)

Over Omgevingsdienst Achterhoek

Bedrijfsactiviteiten van Omgevingsdienst Achterhoek

Omgevingsdienst Achterhoek (ODA) is een samenwerkingsverband van de gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Lochem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Winterswijk en Zutphen en de provincie Gelderland. ODA is de omgevingsdienst met het grootste werkgebied. De Achterhoek is een prachtig groen gebied om te wonen, werken en recreëren. Om dit zo te houden zetten 75 ODA-medewerkers zich dagelijks in op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving van de milieuwetgeving.

Bedrijfscultuur bij Omgevingsdienst Achterhoek

Werk je bij ODA, dan werk je in een organisatie die zich voortdurend ontwikkelt en inspeelt op nieuwe wetgeving, de veranderende omgeving en nieuwe wensen van onze partners. Daarom investeert ODA in je opleiding en ontwikkeling. Onze kennis en kunde zit bij jou en je collega-professionals. We waarderen goede ideeën, want die brengen ons dichter bij ons doel: het behouden van onze mooie, veilige en schone Achterhoek.” Kijk op www.werkenbijgelderseomgevingsdiensten.nl voor vacatures.

Stage lopen, afstuderen of werken bij Omgevingsdienst Achterhoek

Wij zoeken collega’s met affiniteit met milieu, die gedreven zijn en enthousiast om onze leefomgeving schoon en veilig te houden.

Bedrijfsvideo Omgevingsdienst Achterhoek

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Omgevingsdienst Achterhoek

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
51 tot / met 100 medewerkers
Telefoonnummer
06 10303928 06 1030**** Toon
Locatie
Hengelo (Gld.)