Agrio uitgeverij bv

's-Heerenberg

Over Agrio uitgeverij bv

Bedrijfsactiviteiten van Agrio uitgeverij bv

 

Sinds de oprichting in 1990 is Agrio uitgeverij bv uitgegroeid tot een veelzijdig en bloeiend mediabedrijf met sterke agrarische wortels. Door de inzet van zo’n 70 communicatie-professionals weet Agrio precies wat er leeft in agrarisch Nederland. Dankzij een onafhankelijke en kritische verslaggeving worden boeren continu voorzien van hoogkwalitatieve vakinformatie die hen ondersteunt bij de bedrijfsvoering.
Daarnaast maakt Agrio samen met bedrijven uit de agribusiness de vertaalslag voor hun optimale communicatie.

 

Bedrijfscultuur bij Agrio uitgeverij bv

 

Agrio uitgeverij bv biedt haar medewerkers een uitdagende baan met veel uitdagende projecten in een dynamische omgeving en binnen een ambitieuze, doch familiaire organisatie met plannen voor de toekomst.

 

Je werkt in een enthousiast en gedreven team van collega’s waarin veel ruimte is voor zelfstandigheid en ontplooiing. Je hebt veel vrijheid in handelen, maar kunt altijd terug vallen op je collega’s. Ook kenmerkt Agrio zich door haar maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo bieden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans en zetten we ons in voor goede doelen. Bij werken bij Agrio horen een marktconforme vergoeding en passende arbeidsvoorwaarden.

 

Stage lopen, afstuderen of werken bij Agrio uitgeverij bv

 

Binnen Agrio zijn wij op zoek naar enthousiaste, leergierige personen die zich in een prettige, dynamische omgeving willen ontwikkelen

 

Sfeerbeelden van Agrio uitgeverij

Sector
Media en communicatie
Bedrijfsgrootte
51 tot / met 100 medewerkers
Telefoonnummer
0314-626437 0314-62**** Toon
Locatie
's-Heerenberg