Achterhoek Toerisme

Borculo

Over Achterhoek Toerisme

Bedrijfsactiviteiten van Achterhoek Toerisme

Achterhoek Toerisme bedrijf is dé organisatie die de Achterhoek qua promotie, marketing en middels toeristische (route)producten op de kaart zet.

Met een klein team dragen wij bij aan de doelstelling om meer toeristen en recreanten naar de Achterhoek te krijgen en daarmee bestedingen te laten toenemen. Naast onze activiteiten voor de gehele Achterhoek zijn onze medewerkers werkzaam voor enkele gemeenten voor lokale productontwikkeling, promotie en marketing.

Het berdrijf is gevestigd in Borculo, maar het werkgebied is de gehele Achterhoek of één van de Achterhoekse gemeenten.

Bedrijfscultuur bij Achterhoek Toerisme

Dit bedrijf is de toeristische marketingorganisatie voor de Achterhoek en werkt samen met het toeristisch bedrijfsleven en 10 Achterhoekse gemeenten.

Achterhoek Toerisme verzorgt de marketing in binnen- en buitenland voor de domeinen recreatie, toerisme en cultuur. Het doel van dit bedrijf is door middel van vernieuwende marketing en fysieke producten meer bezoekers te genereren die langer willen verblijven, meer besteden en tot herhalingsbezoek over gaan. Daarnaast draagt

Ze zorgen voor een goede toeristische infrastructuur. Dit alles met de ambitie om het toeristisch marktaandeel van de Achterhoek en de merkreputatie
blijvend te versterken.

Bedrijfsvideo Achterhoek Toerisme

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Achterhoek Toerisme

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Media en communicatie
Bedrijfsgrootte
6 tot / met 10 medewerkers
Telefoonnummer
(0545) 250 380 (0545) 250**** Toon
Locatie
Borculo