Best4u Group B.V.

Zutphen

Over Best4u Group B.V.

Bedrijfsactiviteiten van Best4u Group B.V.

“Sinds 2004 zijn wij als Full Service New Media bureau actief in het verbeteren van de informatie en communicatietechnieken van veel ondernemingen. Onze missie is elke MKB onderneming ter wereld voorzien van perfecte online media, op een kostenefficiënte wijze. Bij ons krijgt de klant veel, voor een scherp tarief, doordat we beiden doen waar we goed in zijn. Best4u Group B.V. werkt voor al ruim 1000 organisatie door heel Nederland.

Met ruim 7 jaar ervaring hebben wij een ervaren en ambitieus team opgebouwd, bestaande uit een mix van gespecialiseerde developers, designers en supportmedewerkers, perfect op elkaar ingespeeld.

Over ons
– Gespecialiseerd in het MKB
– Grootste van Nederland
– Volledige service
– 25 gedreven specialisten
– Alles in eigen beheer met het door ons ontwikkelde content management systeem; Qind.
– Tijdbesparend
– Wij denken mee met jou en adviseren graag
– Transparant en doeltreffend
– Persoonlijke benadering
– Altijd een vast aanspreekpunt”

Bedrijfscultuur bij Best4u Group B.V.

Het team van Best4u Media bestaat uit jonge en ambitieuze mensen welke allemaal voor hetzelfde doel werken, namelijk: elke onderneming voorzien van perfecte online media op een servicegerichte manier. Passie, Passie en nog eens Passie, dat is het belangrijkste element dat de medewerkers van Best4u Media met elkaar verbindt. Iedereen sterk en uniek in zijn of haar eigen expertise op gebieden als marketing, vormgeving, ontwikkeling of communicatie, maar gebonden door Passie voor wat je dagelijks wilt doen!

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Best4u Group B.V.

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Sector
Media en communicatie
Bedrijfsgrootte
21 tot / met 50 medewerkers
Telefoonnummer
0575 512 125 0575 512**** Toon
Locatie
Zutphen