Zutphens Persbureau

Zutphen

Over Zutphens Persbureau

Bedrijfsactiviteiten van het Zutphens Persbureau

Een heldere boodschap in woord en beeld die mensen beweegt Woord en beeld vormen de basis in communicatie. En communicatie is nodig om klanten te laten weten wat je te bieden hebt. Op zo’n manier dat de boodschap goed over komt, bij de goede persoon. Dat is wat het Zutphens Persbureau doet met fotografie en tekst.

Bedrijfscultuur bij het Zutphens Persbureau

Het Zutphens Persbureau is een dynamische organisatie met een open bedrijfscultuur. Het team bestaat uit ervaren en gedreven journalisten die streven naar hoogwaardige en onafhankelijke journalistiek. Het bureau hecht veel waarde aan een prettige en informele werksfeer waarbij respect en collegialiteit centraal staan.

Het bureau moedigt medewerkers aan om te groeien en zichzelf te ontwikkelen. Er is ruimte voor eigen inbreng en creativiteit, en medewerkers worden gestimuleerd om zichzelf uit te dagen en nieuwe vaardigheden te leren. Het bureau staat bekend om zijn nauwe banden met de lokale gemeenschap en is betrokken bij verschillende sociale en culturele evenementen in de regio.

Al met al is het Zutphens Persbureau een bedrijf dat zijn medewerkers aanmoedigt om te groeien en zichzelf te ontwikkelen, terwijl het tegelijkertijd betrokken blijft bij de lokale gemeenschap en een open en collegiale werksfeer behoudt.

Aanvullende informatie

“Ervaringen van een fotografiestagiair “Voor mijn studie fotografie (mbo) heb ik zes maanden stage gelopen bij het bureau. Met mijn grote interesse voor fotojournalistiek zou ik perfect passen binnen het team van het Zutphens Persbureau. Een van mijn leerdoelen was meer te leren over het fotograferen in een studio. In een studio waar alle benodigdheden binnen handbereik zijn werd dit een makkie! Tijdens mijn stageperiode ben ik perfect begeleid. Met iedere vraag kon ik bij Patrick terecht: of het nou gaat om het uitlichten van een vrachtwagen of het perfect in beeld brengen van een kiezelsteen – Patrick weet overal raad mee. Een ding is zeker: vervelen hoeft hier niet!”” Arjan Gotink, vierdejaars student mbo-fotografie ROC van Twente, Enschede”

Beschikbare vacatures

Vacatures geplaatst door Zutphens Persbureau

Dit bedrijf plaatst nog geen vacatures op AchterhoekWerkt.nl.

Bedrijfsgrootte
1 tot / met 5 medewerkers
Telefoonnummer
0575-546311 0575-54**** Toon
Locatie
Zutphen